Keystone logo

31 Certifikat Program i Ingenjörsstudier Automotive Engineering 2024

Filter

Filter

  • Certifikat
  • Ingenjörsstudier
  • Automotive Engineering
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (31)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Certifikat Program i Ingenjörsstudier Automotive Engineering

Efter eftergymnasial, kan eleverna välja att registrera sig i ett intyg program för att lära sig om en teknisk disciplin. Längden, kostnad, examen krav och innehållet i ett program varierar beroende på fältet studenten önskar utöva. Eleverna kan välja mellan program som varar någonstans mellan några månader till ett par år.

Vad är ett certifikat i fordonsteknik? Ofta tas som ett komplement till en intresse eller kandidatexamen, ett certifikat i fordonsteknik fokuserar på design och tillverkning av bilar, lastbilar och andra motorfordon. Studenter tar kurser på fordon och elteknik, matematik och programvara för att lära banbrytande ingenjörsteknik för ett brett utbud av märken och modeller, liksom hur man effektivt reparera haverier och avvikelser.

De tekniska färdigheter som erhållits från ett certifikat bana väg för en framgångsrik ingenjörskarriär, särskilt om kompletteras med en examen.Individer kan använda sina problemlösning, lagarbete och reparation kompetens att framgångsrikt samarbeta med kollegor och hjälpa kunder.

Intyg program i fordonsteknik finns deltid, online eller i en workshop-format. Kostnaden varierar för olika institutioner. Om du vill veta mer om kostnaden för ett särskilt program, titta på en institutions hemsida eller boka en tid med en antagning rådgivare.

Många certifikat program kräver studenterna att klara en serie tester innan examen. Akademiker kan fullfölja anställning som mekaniker eller reparatörer, som arbetar med motorer, batterier, bränslesystem, bromsar, elektriska kretsar och andra komponenter för att reparera problem och underhålla fordon. Andra väljer att bli Automotive Engineers, utforma nya delar för att öka funktionaliteten av bilar och göra dem mer överkomliga och hållbara. Högre betalande positioner finns med erfarenhet och behärskning av olika reparations- och designtekniker.

Det finns många olika certifikat program är öppna för registrering. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.