Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 5 Certifikat Program i Bryggande 2023

5 Certifikat Program i Bryggande 2023

Översikt

För att förbereda sig på att specialisera sig inom ett specifikt studieområde går många studenter professionella certifikatprogram. Även om det går fortare att ta ett certifikat än en kandidatexamen eller masterexamen kan certifikatstudierna fortfarande förbereda studenten på att träda in i arbetslivet eller avancera i karriären.

Vad är ett certifikat i ölbryggning? Detta program hjälper till att förbereda en student på en karriär inom bryggindustrin. Kurser täcker vanligtvis ölbryggningens biokemi, bryggeriprocesser och -tekniker, mikrobiologi, jäst och jäsning, nedkylning, tekniker för att tillsätta kolsyra och gasblandning. Kurser i affärsverksamhet kan omfatta andra bryggeriämnen såsom sanitet, förpackning, kvalitetskontroll och logistik. Laboratoriearbetet kan omfatta praktiska bryggprojekt och studieresor till bryggerier eller destillerier.

Efter att ha tagit ett certifikat bör programdeltagare kunna brygga sitt eget öl för antingen kommersiell eller personlig användning. De kan också tillämpa kunskap om temperaturkontroll och hygien vid livsmedelshantering i arbete i till exempel storkök.

Certifikatprogram kostar vanligen mindre än en universitetsexamen, men kostnaderna varierar beroende på skolan. Skolans plats, inklusive om studierna föregår på campus eller i ett bryggeri, kan också påverka kostnaden. Programmets längd och hur kursmaterialet levereras påverkar också den totala avgiften.

Studenter som tar denna typ av certifikat använder ofta sina kunskaper hos bryggerier av olika slag, mikrobryggier eller bryggeripubbar. De får ofta givande jobb som huvudbryggare, mästarbryggare, bryggeriassistent, keg master eller cellar man. De som är intresserade av marknadsföring blir ofta försäljare av bryggeriprodukter, produktutbildare eller branschexpert. Jobb som logistikdirektörer, kvalitetsledare, produktionschefer eller inom konsumentförvaltningsorganisationer kan vara tillgängliga också. Studenter som tycker om att skriva kan bli tidskriftsredaktörer eller journalister som täcker den internationella bryggindustrin.

Certifikatprogram kombinerar vanligtvis nätbaserade sessioner med vanliga föreläsningar och praktiska bryggprojekt. Universiteter som erbjuder bryggeriutbildningar finns runt om i världen. Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret direkt genom att fylla i formuläret.

Läs mer

Filter

  • Certifikat
  • Livsmedelsvetenskap
  • Dryckesstudier
  • Bryggande
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat