Keystone logo

4 Certifikat Program i Commis-utbildning 2024

Filter

Filter

  • Certifikat
  • Livsmedelsvetenskap
  • Professionell matlagning
  • Commis-utbildning
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    Popular study format

    Popular locations

    Certifikat Program i Commis-utbildning

    Ett intyg är ett akademiskt dokument som erbjuds i högre utbildning. Medan den här beteckningen är lägre än för en examen anger uppnåendet att studenten har tagit tillräckligt med kursarbete för att nå en viss nivå av behärskning för yrke eller färdighet inom ett ämnesområde. Certifikat kan ta var som helst från några veckor till ett år för att tjäna.

    Vad är ett certifikat i kommis utbildning? Detta program ger omfattande träning i klassiska franska kulinariska tekniker. Eleverna kan lära sig de färdigheter och kunskaper som behövs för att behärska både traditionell och modern fransk mat. Utbildningen börjar vanligtvis med ämnen som knivkompetens, grönsaksberedning och fjäderfä. Eleverna kan lära sig om menyberedning, franska regionala rätter och rätt organisation för mat och utrustning. Huvudmålet är att ständigt förbättra matlagnings- och presentationsförmåga för användning i kommersiell miljö.

    Graduates av Commis utbildning certifikat program tenderar att vara mycket organiserad, eftersom programmet kräver detta av studenter att vara framgångsrik. De kan också lära sig hur man planerar, vilket gäller såväl menyer som olika projekt. Kandidater som blir kockar har vanligtvis uppnått ledarskapsförmåga och kan hantera andra människor.

    Kostnaden för att få ett certifikat i commis-utbildning varierar beroende på skolan, dess plats och programmets varaktighet. Intresserade studenter ska kontakta antagningskontor för eventuella skolor för att begära mer information om utbildningsprogram.

    Karriärvägar kan vara tillgängliga inom gästbranschen över hela världen. Kandidater kan hitta jobb som kommis kockar som kan arbeta sig upp till att vara sous chefs och slutligen chefer. Det finns också möjliga ställen som restaurang, mat och dryck, catering och bankettschef. I större hotell- och restaurangkök ingår kockar i en köksbrigad och kan specialisera sig i ett område i köket. Kontinuerlig träning och arbetslivserfarenhet gagnar ofta och påverkar karriärspåren för kandidater.

    Certifikatet kan erhållas globalt, vanligtvis via campusbaserade program, även om onlineprogrammen blir alltmer tillgängliga och tillgängliga. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.