Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 4 Certifikat Program i Hotelladministration 2023

4 Certifikat Program i Hotelladministration 2023

Översikt

Ett certifikat är ett erkännande av prestation och anger en individ har förvärvat kompetens inom ett visst område. Det ger utbildning för både nybörjare och erfarna medarbetare, med en betoning på att utveckla och förbättra kunskaper, färdigheter och erfarenheter.

Vad är ett certifikat i hotel management? Certifikatet ger den enskilde en betydande gästfrihet stiftelse samtidigt vårda och odla arbetsmoral, kulturell uppfattning, och de ledaregenskaper som krävs för att fungera effektivt som helst i världen. Det är viktigt för dem att göra karriär inom besöksnäringen, eftersom det utgör kärnan i turism och resebranschen. Förutom att hantera områden, restauranger och hotell, certifikat program inkluderar även organisera och planera evenemang.

Fördelarna med att tjäna ett certifikat i hotel management ingår ger en konkurrensfördel måste vara beredd att arbeta i dagens universella och global ekonomi.Certifikatinnehavare kan också tjäna en högre lön med sin nya certifieringen.

Kostnader för ett certifikat i hotel management varierar beroende på universitetet. Programmet längd är normalt mellan 1-2 år, och individer bör forskning avgifter och undervisning innan inskrivning för att säkerställa ett program uppfyller sina mål.

Med förnyad affärsresor, kommer utländska och inhemska turismen öka sysselsättningstillväxten i hotel management. Förvaltning av ett hotell krav på kompetens inom ett brett spektrum av möjligheter, och detta certifikat kan ge de studerande de färdigheter som behövs för att lyckas i hotel management. Karriärmöjligheter i besöksnäringen inkluderar resebyrå, gäst tjänster manager, bankett manager, front office clerk, concierge och säkerhetsvakt. Andra trainee- och chefs möjligheter finns i fullservicehotell som erbjuder ett fitnesscenter, restauranger, lekplatser för barn, och mötesrum.

Många online-alternativ för detta certifikat finns tillgängliga för studenter över hela världen. Distansutbildning program ger flexibilitet för personer som bor i avlägsna områden eller de som vill gå i en skola i ett annat land. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Certifikat
  • Hotell och turism
  • Hotelladministration
Studiefält
  • Hotell och turism (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat