Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 Certifikat Program i Internationell ekonomi 2023/2024

2 Certifikat Program i Internationell ekonomi 2023/2024

Översikt

Certifikat och certifieringar erbjuder oftast ett test eller en viss summa av kurser för att bevisa kompetens. Endast en certifiering kan aktivera någon att "certifierade " i något, så var noga med att räkna upp denna kvalifikation exakt på framtiden återupptas om du driva ett certifikat.

Vad är ett certifikat i internationell ekonomi? Detta certifikat är utformad för att bekanta eleverna med effekterna av den globala handeln och migration på ekonomin i olika länder. Fältet har flera potentiella inriktningar, inklusive internationell finansiering och internationell handel. Internationella finans lägger tonvikten på flödet av pengar och dess inverkan på valutakurser och den internationella handeln fokuserar på flödet av varor och tjänster och effekterna av detta flöde på land 's resurser.

Studera internationella finans visar potentiella arbetsgivare att du kan förstå den större bilden och den höga effekt som transaktioner mellan företag kan ha.Detta gör framgångsrika studenter mer tilltalande för framtida arbetsgivare, särskilt om certifikatet tjänat en högskola.

På grund av det stora antalet program som finns tillgängliga internationellt, är det svårt att komma fram till en specifik uppskattning av kostnaden för en internationell ekonomi certifikat program. Om du vill delta i en institution där kostnaden är hög, försöka kontakta den finansiella stödet kontor för att se om det finns några tillgängliga sätt att bidra till att minska kostnaderna.

Den internationella ekonomin fältet lämpar sig för ett brett spektrum av yrken. Utexaminerade från dessa typer av program har gått in i den lagliga industrin som advokater och paralegals. Andra akademiker har lagt sina studier för att arbeta som ekonomer, och en del har ingått en karriär inom internationella relationer.Vissa brottsbekämpande myndigheter och militär personal har använt studiet av internationell ekonomi för att fördjupa sin förståelse av och bättre interagera med internationella auktoriteter.

När du är redo att bredda dina karriärmöjligheter genom att studera detta område, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Certifikat
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
  • Internationell ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden