Keystone logo

115 Certifikat Program i Livsmedelsvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Certifikat
  • Livsmedelsvetenskap
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (115)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Certifikat Program i Livsmedelsvetenskap

Ett certifikat i mat och dryck studier ger praktisk undervisning och värdefull information om historien om mat-och dryckesindustrin, samt aktuell information om branschen. Studenter som vill skapa sina egna recept eller bli chefer och direktörer i maten och besöksnäringen kan få värdefull erfarenhet och kompetens genom att ta emot ett certifikat i mat och dryck studier.

Vad är Certificate i Mat och dryck studier? Denna typ av program lär eleverna om sammansättningen av livsmedel och drycker och instruerar dem hur man skapar sina egna unika recept. Ett certifikat i mat och dryck Studies förbereder också eleverna att skriva in sig i mer avancerade kulinariska konster utbildningsprogram om de så önskar. Studenterna kommer att lära ämnen som livsmedelssäkerhet, service management, mat och dryck kostnadskontroll och gästfrihet utbildning.Eleverna kan också lära dig mer om globala köken, professionell kock utbildning och internationell vin och matprovning.

Individer som vill göra karriär inom mat och gästfrihet tjänster kan dra nytta av de många livsmedelsrelaterade ämnen som behandlas i ett certifikat i mat och dryck Studies programmet. Studenter som genomför programmet och får sin Certificate i Mat och dryck Studier kommer att utrustas med den erfarenhet och kunskap som krävs för att bedriva en mängd olika yrken inom livsmedel och dryckesindustrin, bland annat hospitality management och rådgivning positioner. Studenter som föredrar att arbeta som kockar kan också få värdefull praktisk erfarenhet som hjälper dem att utmärka sig i sin karriär.

Kostnaden för ett certifikat i mat och dryck studier beror på det särskilda program där en student registrerar, liksom den globala plats på skolan de väljer att delta. För specifik undervisning upplysningar, kontakta skolan du valt direkt.

&nbsp

Studenter som vill bli framgångsrika kockar, företags mat och dryck rådgivare och chefer inom besöksnäringen uppmuntras att ta reda på mer om att ta emot ett certifikat i mat och dryck studier. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.