75 Matlagningskonst programs found
Filter
- Certifikat
- Livsmedelsvetenskap
- Matlagningskonst
75 Matlagningskonst programs found
Filter
Utvalda
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Program för italiensk pasta
- Parma, Italien
Certifikat
Heltid
3 Veckor
På Campus
Engelsk
Denna unika kurs ger studenterna möjlighet att komma in i den italienska pastaproduktionens värld och lära sig specifika tekniker för både torr och färsk pasta samt hur man hanterar produktion för direktförsäljning och catering. Detta är den perfekta chansen för alla internationella studenter som vill lära sig teknikerna för pastatillverkning och produktion både för färsk pastalaboratorium och catering för att få en verklig professionell erfarenhet och ta ett steg framåt mot entreprenörskap i branschen.
Utvalda
FERRANDI Paris
Avancerat professionellt program i franska bakverk (certifikat)
- Paris, Frankrike
Certifikat
Heltid
8 Veckor
På Campus
Engelsk
Att bemästra konsten att franska bakverk kräver stringens och precision men också en förmåga att utveckla och förnya ett erbjudande. Boutique-, dekorations- och eventprodukter kommer att behandlas under vårt nya program, för att ge deltagarna ny inspiration och teknik från konditorer på hög nivå.
Utvalda
Loyalist College of Applied Arts & Technology
Certifikat i kulinariska färdigheter
- Belleville, Kanada
Certifikat
Heltid
1 år
På Campus
Engelsk
Att vara toppkock går utöver att älska mat. Det handlar om att uppskatta jorden och solskenet, hur mat odlas och vad som krävs för att driva ett företag. Det innebär att ta kreativa risker och ständigt anpassa sig. Om detta är den karriär som du har drömt om, börja lära dig ett certifikat i kulinariska färdigheter nu i Loyalists gourmetrestaurang på campus, Resto 213.
Utvalda
George Brown College
Certifikat i kulinariska färdigheter
- Toronto, Kanada
Certifikat
Heltid
1 år
På Campus
Engelsk
Vårt ettåriga certifikatprogram för kulinariska färdigheter har precis vad du behöver för att börja en karriär som kock eller kock: förstklassig instruktion och praktisk praktik med professionella kockar. De kommer att lära dig grunderna för ingredienser och matlagning, och introducera dig till den fascinerande världen av matkultur. Du kommer att få praktisk erfarenhet i våra matlagningslaboratorier och lära dig om nya kulinariska trender som lokala och hållbara livsmedel, kost och internationella influenser i våra specialfokuserade kurser.
Utvalda
Centennial College
Certifikat i bakning (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Certifikat
Heltid
1 år
På Campus
Engelsk
Baking Skills-programmet har utformats speciellt för att möta branschens krav på professionella bagare. Oavsett om du strävar efter att arbeta inom ett stort företag eller vill bedriva din egen bakverksamhet, kommer de grundläggande bakfärdigheterna du kommer att lära dig i det här kulinariska programmet att ta dig dit. Från att täcka fina dekorations- och efterbehandlingsfärdigheter till stora produktionstekniker, kommer detta program att göra dig redo att arbeta efter examen. För att ytterligare öka din anställningsbarhet kommer du att lämna Baking Skills-programmet med viktiga branschcertifieringar som Smart Serve, Safe Food Handlers och CPR.
Utvalda
Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute
Italian Gastronomy Certificate
- Florence, Italien
Certifikat
Heltid
1 termin
På Campus
Engelsk
Utvalda
Santa Barbara City College
Certifikat för prestation i professionell matservice
- Santa Barbara, Amerikas förenta stater
Certifikat
Heltid, Deltid
1 år
På Campus
Engelsk
Området Professional Food Service har visat sig ge en mängd anställningar. Förändringar i ekonomiska klimat har historiskt visat sig vara relativt stabila eftersom människor alltid kommer att behöva äta. Idag är intresset för mat och matlagning på en rekordhög nivå. Matlagningsshower, tidskrifter, och sociala medier trender alla kraftigt till förmån för mat, matlagning, och middag. Karriärmöjligheter inkluderar en mängd olika positioner men är inte begränsade till förberedande kockar, skafferi, kockar, linjekockar, cateringkockar, och bagarassistenter. Enligt Bureau of Labor Statistics, kulinariska konsyrket är planerat att växa exponentiellt och Kalifornien överträffar den genomsnittliga lönen och antalet jobb i landet.
Utvalda
Daytona State College
Kulinarisk konst, AS-certifikat
- Daytona Beach, Amerikas förenta stater
Certifikat
Heltid
1 år
Distansutbildning, På Campus
Engelsk
The Culinary Arts, AS Certificate at Daytona State College is committed to providing a quality education. We incorporate both theory and hands-on classes to prepare professionally responsible graduates who will demonstrate value to employers within the hospitality industry.
Utvalda
Charles Darwin University
Certificate III in Baking
- Darwin, Australien
Certifikat
Heltid
1 år
På Campus
Engelsk
Melbourne Polytechnic
Certifikat IV i kommersiell matlagning
- Preston, Australien
Certifikat
Heltid
På Campus
Engelsk
Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din perfekta karriär.
Cookery School at Little Portland Street
Kock certifikat i mat & vin
- London, Storbritannien
Certifikat
Heltid
På Campus
Engelsk
Denna spännande snabbspår, ger sex veckors intensiv professionell matlagningskurs största möjliga kulinariska kunskaper. Deltagarna kan sedan gå vidare för att börja arbeta som kock på ett professionellt kök, gör säsonger på en yacht eller i en stuga, tillgodose middagsbjudningar eller helt enkelt öka sin egen matlagning repertoar.
Le Cordon Bleu Mexico
Bakverk överlägsen certifikat
- Buenavista, Mexiko
- Mexicali, Mexiko
Certifikat
Heltid
På Campus
Engelsk, Spanska
Under denna bana, kommer studenterna måste arbeta på utarbetandet av glass, kakor och petit fours, konstnärliga skapelser med hjälp av socker och choklad, och utarbetandet av desserter på restauranger.
Schoolcraft College
Certifikat för kulinarisk bakning och konditori
- Livonia, Amerikas förenta stater
Certifikat
Heltid, Deltid
1 år
På Campus
Engelsk
Certifikatprogrammet för bakning och konditori ger de färdigheter som krävs för att komma in i bagerier, konditorier, restauranger och hotellbagerier och konditorier. Läroplanen förbereder eleverna i kvalitetsbakning och konditoriberedning. De två kärnkurserna börjar med de grundläggande färdigheterna och bygger gradvis till de mer avancerade och förfinade färdigheterna. Ämnen som behandlas inkluderar professionalism, säkerhet och sanitet, dietiskt bakning, bakningsprocesser och -tekniker, pajer, tårtor, samtida tortes, franska bakverk, kalla och frysta desserter, choklad, tårtdekorationer, bröd, kakor och många andra relaterade näringsmässiga desserter.
Ferrières
De grundläggande och avancerade teknikerna för franska bakverk
- Ferrières-en-Brie, Frankrike
Certifikat
Heltid
7 månader
På Campus
Engelsk, Franska
Lärlingen på konditorkursnivå kan bredda sina teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter i fransk konditori. Han lär sig hur man gör klassiska bakverk och dekonstruerar standard, leker runt former, färger, strukturer och monteringsmetoder. Han lär sig hur man överraskar gäster, tilltalar deras ögon och smaklökar.
Le Cordon Bleu University Mexico
Certifikatgrunder för mexikansk matlagning
- Naucalpan de Juárez, Mexiko
Certifikat
På Campus
Spanska
Mexikansk gastronomi, som deklareras av UNESCO: s immateriella kulturarv för mänskligheten, är ett av de mest varierade och rika köken i världen. Det är känt för sina distinkta och sofistikerade smaker med bra kryddor, som för samman kulinariska traditioner från pre-spansktalande kulturer till vår tid. Lär dig tekniker, förberedelser, kultur, historia och sofistikerade presentationer i Le Cordon Bleu-stil.
Populära examenstyper
Visa mindre
Populära studieformat
Certifikat Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst
En yrkeslegitimation kan slutföras på de flesta högskolor eller universitet. Många studenter väljer att tjäna ett certifikat inom sitt val att antingen öka sin nuvarande karriär eller hjälpa dem att få framtida anställning. Medan längden på studien kommer att variera beroende på program och institution, de flesta kan slutföras inom ett år.
Vad är ett certifikat i Culinary Arts? Detta program är utformat för att förbereda och kvalificera individer att laga mat i antingen en kommersiell köksmiljö eller inom ett brett utbud av kulinariska yrken. Eleverna kan lära sig grunderna i matlagning, allt från hur man korrekt använder en kniv vad kryddor bäst kompletterar varandra i en skål. Några av de kurser som erbjuds kan omfatta kniv färdigheter, plätering, förbereder kött, lager och soppor, bakverk, vegetariska rätter, moderna matlagningtekniker, livsmedelssäkerhet och hygien, snittar, och hur man förbereder grönsaker.
Det finns många fördelar som är förknippade med att tjäna ett certifikat.För de flesta människor, det fungerar som en språngbräda mot högre utbildning. Även om det kan också gynna enskilda personer i vissa arbetsmiljöer som kräver professionell certifiering. Vissa företag kan också erbjuda en högre lön för dem som har certifierats.
Studieavgifter för programmen kommer att variera beroende på institution, land den är belägen och ämnesområde. Intresserade uppmanas att vända sig till institutionen direkt ta reda på mer information.
Jobb i måltidskunskap är i hög efterfrågan, och examen från programmet kan hitta en framgångsrik karriär inom matlagning branschen på olika institutioner, såsom bistroer, restauranger, hotell och catering. Detta program kan ta fram de kunskaper och färdigheter som krävs för att bli en kvalificerad kock.Några möjliga ambitioner akademiker kan fortsätta inkluderar sous kock, enhetschef för cateringverksamhet, bankett eller funktion manager, kock konditor, kökschef, kök eller spel manager, och privat kock.
Dessa program erbjuds från institutioner runt om i världen, med online klasser tillgängliga för dem som har begränsad tillgång till anläggningen. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.