1 På Campus Certifikat Program i Matlagningskonst i Ferrières-en-Brie, Frankrike för 2024
Filter
Filter
- Certifikat
- Frankrike
- Livsmedelsvetenskap
- Matlagningskonst
- På Campus
1 På Campus Certifikat Program i Matlagningskonst i Ferrières-en-Brie, Frankrike för 2024
På Campus Certifikat Program i Matlagningskonst
Måltidskunskap studeras för att förbereda och presentera mat. Studenterna lär sig att skapa konstverk som också går att äta. Man kan välja att studera ett visst område eller så kan man välja en bredare och mer generell tillnärmning till ämnet.
Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.
Ett certifikat är ett konkret studiemål för många studenter som vill förbättra sin synlighet på arbetsmarknaden. Certifikat kan hjälpa studenter att öka sina kunskaper och ge dem erfarenhet inom ett antal olika områden, såsom företagsverksamhet, ekonomi, värdskap, ledarskap och management.
Lärande på campus hänvisar till att delta i klasser personligen. Det innebär vanligtvis att gå på traditionella klasser och föreläsningar, delta i gruppaktiviteter och personligen engagera sig med lärare och kamrater. Lärande på campus inkluderar också ofta tillgång till laboratorier, bibliotek och andra campusresurser som studentklubbar, kontor för karriärtjänster och fritidscenter.