Keystone logo
Argentina

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Argentina 2024

Antal institutioner: 3
  • Buenos Aires, Argentina

  CASA betyder hem, en term som ofta används av människor för att beskriva var de bor. Att vara mer än bara ett hus framkallar en känsla av trygghet, komfort, tillhörighet och lugn. På CASA strävar vi efter att omvandla spanska lärande till en underbar upplevelse genom att skapa en nära sammanslutning mellan våra studenter och instruktörer, vilket tar dig närmare andra äventyrare som är lika nyfikna som du är att lära dig vad det innebär att vara en Porteño (en född i Buenos Aires). Våra lektioner är utformade för tillfälliga resenärer, ex-pats och alla andra som vill lära sig spanska medan de njuter av den stora mängden kulturella aktiviteter Buenos Aires har att erbjuda. Alla vet att lära sig spanska när man bor i ett spansktalande land är det bästa och snabbaste sättet att få kompetens och få en verklig förståelse för språket. I CASA sammanför vi dem med ett gemensamt mål att lära sig spanska och fördjupa dem helt i den argentinska kulturen. Som ett resultat kommer du att gå iväg med de verktyg och det självförtroende som krävs för att öppna ditt sinne och se allt / alla omkring dig som möjligheter att öva på det du lär dig.

  • Rosario, Argentina

  Framtidsinstitutet för högre utbildning har erbjudit professionella kurser och examensprogram sedan 1991. Under denna tid har institutets beprövade meriter av framgång visat sig gång på gång genom de stadigt höga prestationerna från sina akademiker. Cirka 70% av institutets alumner har sedan dess etablerat sina egna lönsamma företag inom sina relaterade studier.

  • San Juan, Argentina

  Universidad De Congreso (UC) är den yngsta av universitetsinstitutionerna i Mendoza. Främjat av Postgraduate Foundation of Congress, var UC provisoriskt bemyndigad att fungera genom dekret från National Executive Branch nr 2377, daterat 28 december 1994.