Keystone logo
Colombia

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Colombia 2024

Antal institutioner: 6
  • Chía, Colombia

  International Center of Foreign Language and Cultures erbjuder ett högkvalitativt spansk program till det internationella samfundet och utlänningar som bor i Colombia. Klasserna genomförs på universitetsområdet i en akademisk, säker och utmärkt servicemiljö.

  • Manchester, Storbritannien
  • Budapest, Ungern
  • + 62 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Medellín, Colombia

  Vid Pontifical Bolivarian University studerar du med professorer som har magister- eller doktorsexamen, med erfarenhet inom sitt område, som ger dig en humanistisk, tvärvetenskaplig, innovativ och interkulturell utbildning.

  • Barrancabermeja, Colombia

  Instituto Universitario de La Paz är en universitetsinstitution, i enlighet med bestämmelserna i bokstav bokstav b i artikel 16 i lag 30 från 1992, skapad genom förordningsdekret 0331 av den 19 november 1987. Det är ett offentligt universitet för högre utbildning, akademisk, avdelning, med juridisk status, administrativ autonomi och oberoende tillgångar, knuten till Santander-avdelningen och med huvudadress i staden Barrancabermeja.

  • Cali, Colombia

  Stiftelsen Lumen Gentium Catholic University - UNICATÓLICA, engagerad i kristna värderingar, utbildar människor på ett integrerat sätt och bekräftar deras mänskliga värdighet i förhållandet till Gud, med sig själv, med andra och med miljön, genom generation och diffusion kunskap, för att bidra till utveckling av folk.

  • Bogotá, Colombia

  Sedan 1977 har Unitec byggt en stor historia. Här berättar vi hur vi har utvecklats genom åren: I början av 1977 började en grupp yrkespersoner ledda av institutionens grundare, Dr Diógenes Parra Walteros, uppgiften att strukturera en genomförbart projekt som leder till öppnandet av en institution som erbjuder innovativa akademiska program.