Keystone logo
Förenade arabemiraten

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Förenade arabemiraten 2024

Antal institutioner: 23
  • Dubai, Förenade arabemiraten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Tjeckien
  • Dubai, Förenade arabemiraten
  • + 2 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Casablanca, Marocko
  • Brussels, Belgien
  • + 1 Mer

  Vårt uppdrag är att främja utvecklingen av islamisk finansiering genom spridning av god praxis, stimulering av innovation och främjande av initiativet. Vi ingriper genom forskningsarbete, publikationer, skapande av nätverksplattformar och utbildning.

  • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

  Prisvärda affärsprogram för studenter till universitetsexamen. Vare sig du är ute efter att förbättra dina kunskaper, förbättra ditt team eller utöva en professionell utbildning, MAK Institute lärande Pathways kan förse dig med allt du behöver.

  • Sharjah, Förenade arabemiraten

  EPTI, som grundades 1997, är ett av UAE: s ledande privata institut för att tillgodose ny utveckling inom världen av lärande och teknik. Det är inrymt i en posh och främsta ort Sharjah, har rymliga föreläsningssalar, välbyggt bibliotek, modernt datalaboratorium med 24-timmars internetanläggning förutom att ha ett team av kvalificerade och erfarna fakulteter från olika nationaliteter.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  Atlas Educational Institute , är en av de mest kända utbildningsinstitutionerna, grundad 1998, med den primära visionen och uppdraget att ge utbildning och utbildning av hög kvalitet för medborgare och utlänningar i en mängd olika studiemöjligheter i olika discipliner med traditionella såväl som innovativa instruktionstekniker baserade på modern informationsteknik, enligt riktlinjerna för utbildningsministeriet och ungdom Dubai, Förenade Arabemiraten.

  • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

  Huvudkontoret i Abu Dhabi, huvudstaden i Förenade Arabemiraten, är Abu Dhabi Ports ett företag som äger, förvaltar och driver 11 hamnar och terminaler i Förenade Arabemiraten och Guinea.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  Polyskills Institute levererar utbildning i världsklass inom språket och lärarutbildningen. Polyskills fokuserar på lokala krav och branschkrav och håller sig uppdaterad med de senaste tekniska framstegen och utbildningsmetoderna.

  • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

  Abu Dhabi Vocational Education And Training Institute (ADVETI) grundades 2007 och har sju (7) enheter: Al Jazirah Institute of Science and Technology i Abu Dhabi, Al Jaheli Institute of Science and Technology i Al Ain, Baynounah Institute of Science and Technology i västra regionen, Al Reef Institute of Logistics and Applied Technology i Al Shahama, Sharjah Institute of Science & Technology i Sharjah, Secondary Technical Schools (STS) och Yrkesutbildningscenter (VEDC).

  • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

  Välkommen till webbplatsen Abu Dhabi Polytechnic. ADPoly är en statlig enhet som förvaltas av Institute of Applied Technology. ADPoly är en spännande ny satsning som ger de internationellt erkända tillämpade kandidatexamen / avancerade examina av avancerade karriärer och majors i samarbete med olika partners och ett begåvat team av administratörer och instruktörer.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  Vi inbjuder dig att granska vår exceptionella portfölj av utbildningserbjudanden som sträcker sig från vår exklusiva certifieringsförberedelse - till kortare fokuserade program kring utvalda ämnen. Efter att ha granskat vår webbplats är du välkommen att kontakta oss för att identifiera sätt som vi kan arbeta tillsammans för att uppnå våra gemensamma mål.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  Knowledge Point är det ledande utbildningsinstitutet i Dubai, UAE. Vi ger studenterna genom att ge dem enastående utbildning och exponering för att göra dem redo för branschen.

  • Al Nahda, Förenade arabemiraten

  Emirates College for Management & Information Technology (ECMIT) är en institution för högre utbildning som ursprungligen grundades och licensierades av UAE: s utbildningsministerium 1998 som Emirates Center for Management and Information Technology. År 2004 döptes om till Emirates College For Management And Information Technology och en uppsättning av fem uppdragsdrivna mål utvecklades som var att forma kollegiets framtida kurs.

  • Al Ain, Förenade arabemiraten

  Syscoms Information Technology Institute är ett diversifierat företag från LULU Group, som har olika affärsaktiviteter över hela världen och är baserat i Abu Dhabi. Välkänt institut i regionen för kvalitetsutbildning sedan 1990, Syscoms Institute erbjuder för närvarande informationsteknik, företagsekonomi, mjuka färdigheter och språkkurser.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  Development Institute for Science & Computer, känt som “DISC” är ett utbildningscenter beläget i centrum av Dubai, Förenade Arabemiraten. Under årtiondena har vi visat en utmärkt lönsamhetsnivå och tillväxttakt när det gäller antalet delegater som studerar i UAE och utanför landet. Vår konkurrensfördel tillsammans med nya utbildningstekniker sätter DISC i spetsen för utbildningstjänster.