Keystone logo
Frankrike

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Frankrike 2023

Antal institutioner: 238
  • Écully, Frankrike

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Calgary, Kanada
  • Toronto, Kanada
  • + 8 Mer

  Sammankomsten av Eurocenters och Bayswater representerar en ny era inom internationell utbildning. Vår kollektiva erfarenhet representerar ett kraftpaket i dagens internationella utbildningssektor. Vi brinner för växande samhällen av globala tänkare och upptäcktsresande, hemma och utomlands - oavsett deras historia. Vi inrättade Bayswater Education eftersom vi vill att unga människor från alla samhällsskikt ska få ett surr från att upptäcka nya kulturer, utforska nya smaker, och lära sig vad som finns där ute. Vi tänker på dem som globala andar, som oss själva.

  • Paris, Frankrike

  Rankad som världens ledande skola för animering, GOBELINS Paris erbjuder en komplett läroplan från Bachelor till Master of Arts, ett engelskspråkigt program och ett franskspråkigt program med dubbel examen, samt ett års förberedande program.

  • Bordeaux, Frankrike
  • Lyon, Frankrike
  • + 5 Mer

  Sedan starten 1993 har ESMA erbjudit utbildning i CG Animation& FX-cykeln, som ständigt har utvecklats i nära samarbete med animationspersonal som stöder oss varje år. Detta utbildningsprogram, motsvarande en fransk Bac + 5-nivå (RNCP-nivå 7), är nu internationellt erkänt av den professionella världen och stöds av de största namnen inom animering. Upptäck den här kursen som erbjuds på våra Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes& Toulouse-campus, liksom i Montreal, kanada. Den engelska versionen av utbildningen finns på campus Lyon och Montpellier.

  • Poitiers, Frankrike
  • Iași, Rumänien
  • + 5 Mer

  European Campus of City-Universities (EC2U) är en mångkulturell och flerspråkig allians bestående av sju långvariga, utbildnings- och forskningsledda, lokalt och globalt engagerade universitet från fyra olika regioner i Europeiska unionen: University of Coimbra, University of Iași, University of Jena, University of Pavia, University of Poitiers (samordnare), universitetet i Salamanca och Åbo universitet. Alliansens ambition är att utveckla ett innovativt utrymme som gör att rörligheten kan flöda fritt mellan de sju universiteten och associerade städer.

  • Barcelona, Spanien
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mer

  Ett konsortium av europeiska universitet utvecklade ett nytt och innovativt paneuropeiskt Eumaster4HPC-program med fokus på högpresterande lösningar. EuMaster4HPC samlar de viktigaste aktörerna inom HPC-utbildning i Europa för att utbilda nästa generation högkvalificerade och begåvade HPC-experter för att driva den europeiska digitala omvandlingen. EUMaster4HPC förlitar sig på innovativa läroplaner och undervisningsparadigmer, akademisk spetskompetens, HPC-experter i världsklass, tillgång till superdatorcentra, och starkt branschstöd.

  • Nancy, Frankrike

  Mines Nancy är en av de bästa forskarskolorna (nionde bästa ingenjörsskolan i Frankrike) och allmänt känd internationellt (rankad 17:a, 51:a och 76:a enligt ARWU-rankningen). Skolan är dedikerad till att tillhandahålla en utbildning av högsta kvalitet med stark tonvikt på forskning och innovation. Våra studenter är utbildade till innovativa ingenjörer och chefer med en stark bakgrund inom naturvetenskap och humaniora, utrustade med bred expertkunskap och förmåga att arbeta i mångkulturella miljöer och ta sig an de komplexa utmaningarna i dagens samhälle.

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Grekland
  • + 4 Mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability är ett starkt partnerskap mellan nio universitet som utvecklar vetenskap och innovation till ett nav av excellens inom Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability främjar gemensamma europeiska värderingar och en stärkt europeisk identitet genom att föra samman en ny generation européer, som kan samarbeta och arbeta inom olika europeiska kulturer, på olika språk och över gränser.

  • La Rochelle, Frankrike

  EIGSI La Rochelle är en generalistskola efter studentexamen. Skolan erbjuder vetenskaplig, humanistisk utbildning, bär tekniskt kunnande och styrs av CSR i dess samhälleliga, miljömässiga och ekonomiska dimensioner. EIGSI har 1 500 elever fördelade på två campus i La Rochelle i Frankrike och Casablanca i Marocko. EIGSI grundades 1901 i Paris och är en av de äldsta ingenjörsskolorna i Frankrike.

  • Paris, Frankrike

  American Graduate School i Paris (AGS) erbjuder amerikanska högre utbildningsprogram till studenter från hela världen. AGS är en liten forskarskola på elitnivå som kombinerar alla kvaliteter hos ett högklassigt universitet med en intim och mångkulturell inlärningsmiljö. AGS är specialiserat på internationella relationer och diplomati, och täcker ett brett spektrum av ämnen som NGO-hantering, konfliktlösning, miljöpolitik och områdesspecialiseringar (Afrika, Mellanöstern, Asien och Europa), bland andra. Skolan drar full nytta av sitt strategiska läge i en stor internationell stad som Paris genom att hålla gästsamtal, besök och nätverksevenemang. AGS enastående fakultet består av forskare, tidigare ambassadörer och andra utövare från det mångsidiga Paris-samhället. Mer än 60 nationaliteter har varit representerade inom AGS-fakulteten och studentkåren under de senaste tjugofem åren, vilket fört in flera perspektiv i klassrummet och främjat en dialog och förståelse som är kärnan i skolans uppdrag: fred genom utbildning.

  • Saint-Martin-d'Hères, Frankrike

  Grenoble INP - Pagora, UGA, är en statligt finansierad forskarskola för teknik som specialiserat sig på fiber, biobaserade material, papper och tryckta medier. Det erbjuder masternivå och lärlingsbaserad ingenjörsutbildning med stöd av stora industri- och forskningsaktörer i Frankrike och utomlands.

  • Gif-sur-Yvette, Frankrike

  CentraleSpélec är en offentlig institution under ministerstadga, ägnas åt vetenskap och teknik. Denna stadga delas mellan ministeriet för högre utbildning, forskning och innovation och ministeriet för ekonomi, industri och digital teknik.

  • Angers, Frankrike

  IAE Angers skapades den 1 januari 2020 och är universitetets managementskola vid University of Angers. Det är också en del av IAE France nationella nätverk.

  • Paris, Frankrike
  • Dubai, Förenade arabemiraten
  • + 1 Mer

  Université Paris Pantheon-Assas grundades 1970 och är arvtagaren till ”La Sorbonne", den tidigare Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris sedan 1200-talet. Universitetet är nationellt och internationellt erkänt som det ledande franska universitetet i juridik, åtagit sig att säkerställa högsta nivå av spetskompetens, med avseende på alla lagområden.

  • Paris, Frankrike
  • Montreal, Kanada

  ESPI Group skapades 1972 av stora fastighetsaktörer. ESPI Group – grundad under associativ status (lag från 1901) – är en privat högskoleinrättning vars kvalifikationer erkänns av statens nivå 6 (Bac + 3) och nivå 7 (Bac+5) ), eller skoldiplom, och registrerade i National Directory of Professional Certifications (RNCP), med en kandidatcykel och en Professional Master cycle (6 inriktningar). 50 års existens har gjort det möjligt för koncernen att slå rot i alla fastighetsaffärer. Idag är våra studenter spridda över campus i Paris, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon och Montpellier.