Keystone logo
Italien

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Italien 2023

Antal institutioner: 220
  • Bologna, Italien
  • Trondheim, Norge

  EIT RawMaterials Academy - RAMES erbjuder studenterna en unik möjlighet att lära sig i en dynamisk miljö, med fokus på verkliga utmaningar. Tilldelas av EIT (European Institute of Innovation and Technology), ett organ i Europeiska unionen, EIT Label är ett kvalitetscertifikat som endast beviljas utmärkta utbildningsprogram på master- och doktorandnivå.

  • Rome, Italien

  Euroinnova International Online Education startade sin verksamhet för mer än 20 år sedan. Med utgångspunkten att revolutionera onlineutbildningssektorn växer denna träningsskola med målet att ge sina elever möjlighet att uppleva personlig och professionell tillväxt med en utomordentligt praktisk utbildning.

  • Poitiers, Frankrike
  • Iași, Rumänien
  • + 5 Mer

  European Campus of City-Universities (EC2U) är en mångkulturell och flerspråkig allians bestående av sju långvariga, utbildnings- och forskningsledda, lokalt och globalt engagerade universitet från fyra olika regioner i Europeiska unionen: University of Coimbra, University of Iași, University of Jena, University of Pavia, University of Poitiers (samordnare), universitetet i Salamanca och Åbo universitet. Alliansens ambition är att utveckla ett innovativt utrymme som gör att rörligheten kan flöda fritt mellan de sju universiteten och associerade städer.

  • Barcelona, Spanien
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mer

  Ett konsortium av europeiska universitet utvecklade ett nytt och innovativt paneuropeiskt Eumaster4HPC-program med fokus på högpresterande lösningar. EuMaster4HPC samlar de viktigaste aktörerna inom HPC-utbildning i Europa för att utbilda nästa generation högkvalificerade och begåvade HPC-experter för att driva den europeiska digitala omvandlingen. EUMaster4HPC förlitar sig på innovativa läroplaner och undervisningsparadigmer, akademisk spetskompetens, HPC-experter i världsklass, tillgång till superdatorcentra, och starkt branschstöd.

  • Rome, Italien

  Università Europea di Roma är ett italienskt privat juridiskt erkänt universitet född 2005, som växer snabbt när det gäller studenter, forskningssamarbeten och innovativa projekt. Vårt akademiska erbjudande inkluderar kandidat- och magisterexamen, båda undervisade på engelska och italienska, ett flertal forskarutbildningskurser och en doktorsexamen. Det kännetecknas av en interaktiv och dynamisk undervisningsmetod som säkerställer en hög kvalitet på det akademiska innehållet och en nära kontakt med fakulteten, vilket skapar en autentisk akademisk gemenskap, där studenterna är i hjärtat av ett innovativt utbildningsprojekt. Som en del av ett internationellt nätverk av katolska universitet i USA, Spanien, Mexiko och Chile, erbjuder UER ett brett utbud av internationell erfarenhet till sina studenter: utbyten, praktik utomlands, dubbla grader, International Summer School och mycket mer. UER utvecklar också elevernas mjuka färdigheter och förbereder dem för att hitta arbete efter examen genom workshops, aktiviteter med socialt ansvar och praktik. Det moderna campuset Università Europea di Roma ligger bara 10 minuter bort med kollektivtrafik från Roms centrum, en av världens mest karismatiska städer i världen, på grund av sin berusande blandning av hemsökande ruiner, imponerande konst och livfulla gatuliv Tack vare vår akademiska spetskompetens, skräddarsydda utbildningsaktiviteter och internationella studieerfarenheter, "Vi utbildar människor, vi undervisar yrkesverksamma".

  • Rome, Italien

  Europeiska institutet för innovation för hållbarhet (EIIS) är ett akademiskt företag som designar innovativa lösningar för företag, akademin, institutioner och entreprenörer för att underlätta och främja innovation för hållbarhet. I EIIS ansluter människor för att nå miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet, genom utbildning, forskning, kontinuerliga experiment. På EIIS, det finns inga professorer eller studenter, bara personer som är intresserade av att se till att lärande inte längre är resultatet av en passiv process, men en engagerande aktivitet definierad av kontinuerlig interaktion.

  • Milan, Italien
  • Cremona, Italien
  • + 2 Mer

  Università Cattolica-studenter och alumner känner sig lyckliga att vara en del av det största privata universitetet i Europa. Det kännetecknas av ett starkt engagemang för att tillhandahålla dedikerade tjänster till studenter och dess erkända akademiska kvalitet. Att studera på Cattolica innebär att studera i ett internationellt sammanhang, med mer än 160 olika nationaliteter på våra fyra campus, men italienska i hjärtat. Det som verkligen skiljer vårt universitet är mångfalden på campus och oändliga möjligheter, underlätta nätverks- och karriärmöjligheter baserat på platsen för våra fem campus i Milano, Brescia, Piacenza, Cremona, och Rom.

  • Rome, Italien

  Roma Tre University är ett ungt universitetstänkande för ungdomar. Det grundades 1992 och har vuxit snabbt både vad gäller studenter och de kurser som erbjuds. Den har fått ett utmärkt betyg bland de mest framstående akademiska rankningarna, särskilt inom de yngre universiteten. Roma Tre University är organiserat i 13 avdelningar som erbjuder kandidat- och magisterexamen, forskar- och avancerade kurser, doktorsexamen och specialiseringsskolor.

  • Neuchâtel, Schweiz
  • Leicester, Storbritannien
  • + 1 Mer

  CIES - International Centre for Sports Studies, är ett oberoende studiecentrum beläget i Neuchâtel, Schweiz. Det skapades 1995 som en stiftelse mellan Fédération Internationale de Football Association (FIFA), universitetet i Neuchâtel, staden och staten Neuchâtel.

  • Rome, Italien

  Eastwest European Institute är en oberoende organisation specialiserad på geopolitisk analys, organisering av vetenskapliga evenemang och utbildningsprojekt fokuserade på internationella frågor och global dynamik, för studenter och yrkesverksamma.

  • Rome, Italien

  La Business School MELIUSform eroga, dal 1996, Executive Master, Master Specialistici och Corsi di Specializzazione nelle seguenti aree: Finanza & Controllo, Human Resources, Lex & Tax, Marketing, Innovation Management & Digital Transformation, Sanità, Business Management.

  • Viterbo, Italien

  University of Tuscia (UNITUS) tillkännager ett offentligt urval för internationella studenters tillträde till 2nd Cycle International Degree Courses (2 Years Master's Degrees) för det akademiska året 2022/2023. Universitetet kommer att tilldela 59 stipendier till de mest meriterade icke-italienska studenterna som registrerar sig för första gången vid ett italienskt universitet som täcker de flesta av kostnaderna för att lämna inklusive universitetsavgifter.

  • London, Storbritannien
  • Ragusa, Italien
  • + 1 Mer

  Auream Phoenix University for Women (APUW) är det första privata, internationella, specialbyggda distansutbildningsuniversitetet som exklusivt är dedikerat till utbildning av kvinnor. APUW tillåter varje kvinna som är engagerad i arbete och familj att studera och slutföra sina akademiska mål samtidigt som de förblir i den bekväma miljön i sitt eget hem. Vårt universitet vänder sig till kvinnliga ledare med ett vinnande tankesätt, kvinnor med levande, dynamiska personligheter, oberoende tänkare och kvinnor som är medvetna om att vara referenspunkter i sitt samhälle. Vårt primära fokus ligger på att testa färdigheter och kompetenser för akademisk certifiering. Aurea Phoenix University for Women's examensprogram är utformade med APEL-metoden (Accreditation Prior Experiential Learning) för att ge aktiva arbetande kvinnor, som har minst 5 års yrkeserfarenhet, chansen att ta en examen utan att försumma sina familjer.

  • Milan, Italien

  Bicocca är ett ungt universitet som kommer att ansluta dig till studenter från hela världen. Du kommer inte bara att vara student här. Du kommer att vara medlem i det globala samhället. Sedan grundandet, universitetet i Milano-Bicocca har nått utanför sina gränser och ingått olika avtal med europeiska och icke-europeiska universitet.

  • London, Storbritannien
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mer

  EIT Digital Summer School-program är öppna för kandidat- och masterstudenter, unga yrkesverksamma, och andra som vill dyka in i framväxande digital teknik, lära sig att förvandla teknik till affärer, och så småningom starta djupteknologiska startups. Lär dig av fakulteten och personalen vid våra toppteknologiska EU-partneruniversitet. Få praktisk erfarenhet genom företagsfall, projektarbete och samarbete. Konkurrenskraftigt prissatt undervisning. Ha roligt möte och nätverk med likasinnade studenter från hela världen!