Keystone logo
Kanada

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Kanada 2023

Antal institutioner: 296
  • Bordeaux, Frankrike
  • Lyon, Frankrike
  • + 5 Mer

  Sedan starten 1993 erbjuder ESMA en utbildning i CG Animation& FX-cykel, som ständigt har utvecklats i kontakt med animationspersonal som följer oss varje år. Denna utbildning, motsvarande en fransk Bac + 5-nivå (RNCP-nivå 7), har nu internationellt erkännande från den professionella världen och stöd från de största namnen inom animering. Upptäck denna kurs som föreslås på vår Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes& Toulouse campus; Montreal i Kanada. Den engelska versionen av utbildningen levereras på campus Lyon och Montpellier.

  • Lac la Biche, Kanada
  • Boyle, Kanada
  • + 4 Mer

  Utforska oändliga möjligheter och möjligheter genom att studera i vackra nordöstra Alberta, kanada. Med ett överflöd av vackra sjöar, boreala skogar, och ett överflöd av fauna och flora är denna parkliknande naturliga miljö en upplevelse som säkert kommer att lämna ett bestående intryck på dig. Var och en av våra campus ligger i unika städer med fantastiska berättelser och rika olika historier som väntar på att utforskas.

  • Toronto, Kanada

  University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) stödjer vuxna elever med expertutformade, icke-examenskurser som levereras i klass och online, av expertinstruktörer som är erkända ledare inom sina områden. Som en integrerad del av universitetet drivs SCS av UofT:s intellektuella vitalitet och höga krav på undervisning och lärande.

  • Madison, Amerikas förenta stater
  • Teaneck, Amerikas förenta stater
  • + 3 Mer

  Det största privata universitetet i New Jersey, FDU är en icke-vinstdrivande, icke-sekteristisk, multicampusinstitution. FDU grundades 1942 och uppnådde fyraårig status 1948 och godkännande som universitet 1956. Universitetet erbjuder över 100 grund- och forskarutbildningsprogram, inklusive doktorandprogram i farmaci, sjuksköterskepraktik, klinisk psykologi och skolpsykologi; och en AACSB-ackrediterad handelsskola. Examensutbildningar erbjuds på två campus i New Jersey och på två FDU-platser utanför USA: Wroxton College i Oxfordshire i England och Vancouver Campus i British Columbia, Kanada.

  • Olds, Kanada

  Sedan starten som en lantbruks- och hushållsskola har Olds College utökat sitt programutbud och har vuxit till att erbjuda mer karriärinriktade program under åren. Matlagnings- och sömnadskurser utvecklades till vårt välkända modeprogram, maskinkurser har vuxit till att bli jordbruks- och tungmekanikprogram och jordbruksfärdigheter som utvecklats till våra program för jordbruksledning och trädgårdsodling.

  • Winnipeg, Kanada

  Beläget i Winnipeg, Manitoba, Kanada, är Booth University College en kristen institution med rötter i Frälsningsarméns 156-åriga historia av att möta behoven hos samhällets mest utsatta. Vi är djupt engagerade i social rättvisa och blandar kristen tro och rigorösa stipendier med en passion för service. Vårt förhållningssätt till lärande är förankrat i akademisk excellens och bygger på en vision om hopp, social rättvisa och barmhärtighet för alla.

  • Toronto, Kanada

  Osgoode Professional Development är den livslånga lärarmen för Osgoode Hall Law School, en av Kanadas ledande juridikskolor. OSGoodePd är känt globalt för vårt engagemang för pågående innovation inom pedagogisk teknik och pedagogik. Vi var det första lagprogrammet i Kanada som erbjöd distansutbildning och har arbetat för att kontinuerligt förbättra kvaliteten, tillgänglighet, och flexibilitet. Vår vision är att stå i centrum för innovativ design och leverans av professionell juridisk utbildning, möjliggör förståelse, förbindelse, och transformation.

  • London, Kanada

  King's University College vid Western University grundades 1954 och är en katolsk högskola för liberal arts som är knuten till ett stort universitet i världsklass. Kings studenter njuter av "The Best of Both Worlds" – lärande i små klasser ledda av enastående lärare på ett litet, vackert campus samtidigt som de njuter av upplevelsen av att vara en del av ett omfattande universitet. Kings studenter har fullständig tillgång till alla faciliteter och tjänster vid Western University och tar examen med en västerländsk examen.

  • Montreal, Kanada

  På Kensley College är vi övertygade om att utbildning är den enda nyckeln för att låsa upp dörrarna till otroliga möjligheter. Vi strävar efter att ge varje elev en chans att förverkliga sina drömmar och regera i sin framtid. Under åren har vi trott på våra rötter för att definiera studentens passion!

  • Toronto, Kanada

  Inbäddat i hjärtat av Toronto, Kanadas livliga affärskapital, Fleming College - Toronto har praktiska program som undervisas av erfarna branschpersonal, vilket hjälper eleverna att komma ut ur klassrummet och in på arbetsplatsen direkt efter examen.

  • St. Catharines, Kanada

  På Brocks pedagogiska fakultet ger vi utbildare de verktyg de behöver för att lyckas genom att sätta lärande i centrum för allt vi gör.

  • Toronto, Kanada

  IBU är nästa generations affärsuniversitet designat för att ge en personlig utbildningsupplevelse. Du kommer att dra nytta av 1-mot-1 mentorskap och handledning för att uppnå dina karriärmål. Din personliga akademiska rådgivare kommer att vägleda och stödja dig. Med en klassstorlek på högst 30 elever kommer du att ha möjlighet att få kontakt med dina kamrater och professorer.

  • Montreal, Kanada

  Musitechnic grundades 1987 i Montreal av Gilles Valiquette, en välkänd musiker, kompositör och singer-songwriter. Han var övertygad om att teknik (särskilt datorer) skulle bli mittpunkten för ljudproduktion och musikindustrin, till den grad att skapa det första diplomet som erkänts av ministeriet för utbildning och högre utbildning helt och hållet ägnat åt datorstödd ljuddesign. Detta var långt innan alla visste vad en datormus, en MP3 eller till och med internet var.

  • Kingston, Kanada

  Queen's University är högt rankat i Kanada för studentupplevelse, tar ett inkluderande tillvägagångssätt och erbjuder lärande utanför klassrummet; denna erfarenhet inkluderar flest klubbar per capita vid något kanadensiskt universitet samt ett robust internationellt utbytesprogram med mer än 220 partners.

  • Toronto, Kanada

  När du studerar i centrala Toronto kommer du att bo, lära och arbeta i hjärtat av Kanadas största, mest mångsidiga ekonomi. Vi erbjuder mer än 160 karriärfokuserade certifikat, diplom, forskarutbildning och examensprogram - ett av de bredaste utbuden av heltidsuniversitetsprogram i Kanada. De flesta av våra program har en fältutbildningskomponent som ger dig en värdefull möjlighet att arbeta och lära dig med branschpartners som till och med en dag kan bli din framtida arbetsgivare.