Keystone logo
Malaysia

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Malaysia 2024

Antal institutioner: 32
  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Sedan starten 1983 grundades Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) av Methodist Council of Education. Vårt campus är strategiskt etablerat i hjärtat av Kuala Lumpur.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Vår resa som Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) började 1990 i 6 enheter med 4 våningar butiker i Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya i väntan på att vårt specialbyggda permanenta campus i Bandar Utama, ett nytt och framgångsrik blandad utvecklingsstad i Petaling Jaya. Efter att ha flyttat till vårt permanenta campus bytte KBU namn till KBU International College. 2015 höjdes vi till högskolan och döptes om till First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Malaysia

  Vi tror att individer besitter talanger såväl som skicklighet och om de vårdas, utbildas och utbildas genom en öppen överföring av kunskap från vilken kultur eller civilisation som helst i världen kommer att kunna spela en roll för att utveckla sig själva, samhället och nationen. Baserat på denna filosofi strävar vi efter att producera professionella och semi-professionella akademiker med akademisk excellens, höga etiska och moraliska värderingar.

  • Alor Gajah, Malaysia

  Logotypen Kolej Universiti Agrosains (UCAM) är inspirerad av tre (3) blad som symboliserar mognad. Ett intervall på tre (3) färger är vanligtvis en progressiv förändring i utvecklingsprocessen.

  • Kampung Kuala Muda, Malaysia

  Som en nischhögskola är MERITUS unika tillvägagångssätt för utbildning att erbjuda en praktisk och effektiv blandning av traditionellt, modernt och erfarenhetsmässigt lärande för att säkerställa framgång. Till skillnad från andra högskolor som bara fokuserar på akademikerna, är MERITUS engagerad i att producera välavrundade akademiker, som kan möta kraven från dagens arbetsgivare, med goda framgångar och eftertraktade av topporganisationer efter examen.

  • Puchong, Malaysia

  MALAYSIA Binary University rankas som ett femstjärnigt (utmärkt) universitet av departementet för högre utbildning (MOHE) och är ett av de mest etablerade och respekterade universitet för utbildning, IT och entreprenörskap i Asien. Universitetet erbjuder överlägsna program på doktorand-, magister- och kandidatnivå som är internationellt erkända av Association of CommonWealth Universities (ACU, UK), International Association of Universities (IAU, France), NARIC (UK) och Malaysian Qualification Authority (MQA) .

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Anden att ge har alltid varit inom våra murar. Vi förstår vikten av att förmedla kunskap till kommande generationer - precis som våra medgrundare först förmedlade sin bakningskunskap till lokalsamhället för över 40 år sedan, gör vi nu detsamma, och faktiskt mer, bakom en ansamling erfarenhet under årtiondena.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Cyberlynx International College är en privat högskola i Kuala Lumpur och erbjuder en rad diplom- och certifikatkurser inom sport, företag och design. Högskolan grundades av en grupp akademiker och yrkesverksamma som har varit i utbildningsbranschen i över 25 år.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Olympia College grundades 1995 för att möta det växande behovet av privat högre utbildning i Malaysia.

  • Kuala Sungai Baru, Malaysia

  Kolej Universiti Islam Melaka , bättre känd som KUIM, är ett helägt institut för högre lärande för den statliga regeringen i Malakka som inrättades enligt IPTS Act 1996.

  • Shah Alam, Malaysia

  Ramsay Sime Darby Healthcare College ('The College') är en av pionjärerna inom Malaysias vårdutbildning. Högskolan har en meritlista över akademisk spetskompetens sedan starten 1995. Ramsay Sime Darby Healthcare College är registrerad hos departementet för högre utbildning som en högskoleleverantör.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  VAR VÄRLDSKLASS PÅ VAD DU GÖR TMC International Aesthetic College är en av de ledande skönhets- och estetiska utbildningarna inom skönhetsindustrin.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Sedan etableringen 1950 har Stamford College Melaka byggt på ett arv av att utbilda och utbilda människor som önskar och söker kunskap och framgång i sina liv.

  • Malacca, Malaysia

  International College Of Yayasan Melaka (ICYM) bildades för att tro och förstå att högre utbildning är avgörande för landets framsteg. Institutionen fick en lovande start 1997 när utbildningsministern officiellt öppnade den under den tiden.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Mindvalley tillhandahåller den utbildning som vanliga skolor glömde att vara mänskliga är mer än bara vad vårt trasiga utbildningssystem gör att det är. Vi lär världen konsten att verkligen leva extraordinära, uppfyllande, lyckliga liv.