Keystone logo
Mexiko

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Mexiko 2023

Antal institutioner: 258
  • Madrid, Spanien
  • Amsterdam, Nederländerna
  • + 8 Mer

  IE University är för studenter som närmar sig lärande som ett sätt att leva. Vi tillhandahåller en stödjande gemenskap där studenter och lärare interagerar tillsammans i inlärningsprocessen. IE University har en personlig, studentcentrerad gemenskap med en rik mångfald av individer, idéer och tillvägagångssätt. Varje år är över 130 nationaliteter representerade på campus, med över 75 % av studenterna som kommer utanför Spanien. IE University är erkänt runt om i världen och av de mest prestigefyllda föreningarna för sin högkvalitativa undervisning. Med en innovativ vision, entreprenörsanda och fokus på humaniora och akademisk rigor, är IE University engagerad i att utbilda yrkesverksamma som kommer att göra skillnad i samhället. Vårt praktikbaserade tillvägagångssätt för lärande börjar i klassrummet och fortsätter över hela världen, och förbereder våra elever för att bli internationella proffs. Om du vill ha en inspirerande och utmanande utbildning som kommer att forma vem du är och vem du kommer att bli, kommer IE University att vidga dina vyer, koppla dig till världen och guida dig på den unika väg som behövs för att nå dina mål.

  • Monterrey, Mexiko

  Tecnológico de Monterrey är det främsta privata, ideella universitetet i Mexiko. Universitetet grundades 1943 och har sedan dess vuxit till att omfatta 26 campus över hela Mexiko, med ett flaggskeppscampus i Monterrey. Genom pedagogiska erfarenheter formar vi människor som blir förändringsagenter, villiga att bli ännu mer konkurrenskraftiga för att gynna alla, med ett tydligt fokus på att vara istället för att ha, på att tjäna andra istället för att äga saker; människor som är ansvariga för sina egna liv, medvetna om att deras handlingar kan främja andras förvandling.

  • Monterrey, Mexiko
  • Guadalajara, Mexiko
  • + 2 Mer

  Tecnológico de Monterrey grundades 1943 tack vare Don Eugenio Garza Sadas vision och en grupp entreprenörer som bildade en ideell förening som heter Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey är en privat, ideell, oberoende institution med inga politiska och religiösa tillhörigheter.

  • Campeche, Mexiko

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) är tänkt som en institution för högre utbildning för grund- och forskarutbildning vars mål och vägledande principer garanterar lika studiemöjligheter för alla människor.

  • Jumeirah, Förenade arabemiraten
  • Guadalajara, Mexiko
  • + 1 Mer

  En professionell, ackrediterad filmskola med en oberoende anda, Raindance har undervisat både nybörjare och erfarna filmskapare sedan 1992. Vår etos är fokuserad på oberoende, och våra kurser är utformade för att du ska utveckla dina färdigheter på ditt sätt, i din stil.

  • Tlaquepaque, Mexiko

  ITESO är jesuittuniversitetet i Guadalajara. Grundades 1957 och tillhör ett nätverk av över 228 jesuittuniversitet runt om i världen. De delar alla en 450-årig tradition av jesuittutbildning, en tradition som historiskt har varit i centrum för världstanken, känd för att utbilda ledare inom alla områden inom vetenskap och konst.

  • Mexico City, Mexiko

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Mexiko
  • Monterrey, Mexiko
  • + 2 Mer

  EGADE Business School vid Tecnológico de Monterrey har byggt upp ett globalt erkänt rykte som den ledande latinamerikanska affärsutbildningsinstitutionen, som har åtagit sig att stärka omniprenöriella ledare som skapar delat värde och förändrar samhället.

  • Mexico City, Mexiko

  Vatel International School of Hotel Management and Tourism är en erkänd institution runt om i världen, som förbereder studenterna att förvärva de kunskaper och färdigheter som krävs för att utföra ledande befattningar på ett ansvarsfullt sätt i gästfrihetsanläggningar, till exempel hotell, restauranger, byråer. resor, servicebyråer, sjukhus, fritidshem, etc. Vatels akademiska plan erbjuder en officiell dubbel examen (Mexiko-Frankrike) som öppnar möjligheten att direkt ansluta sig till yrkesvärlden.

  • Naucalpan de Juárez, Mexiko

  Medveten om behovet av att förbereda bättre människor och proffs för att mer framgångsrikt möta utmaningarna med en "ny normal", har UVM beslutat att lansera vår nya Certeza utbildningsmodell.

  • México, Mexiko

  Vi är ett universitet som är engagerat i att överföra metoder som riktar sig till affärs- och mänskliga utvecklingsområden som ger mycket framgångsrika strategier. Vi har den fasta övertygelsen att förberedelsens funktion är att göra individen till en person med kunskap och värderingar som samarbetar med vårt samhälle på en positiv erfarenhetsnivå. Vi föreslår lärande som ett verktyg som kräver engagemang som resulterar i stora prestationer och tillfredsställelser, vi betonar valet av våra proffs som vid inresan redan har en berikande profil inom området, vilket gör att de kan bidra med erfarenhet till sina klasskamrater och klassprofessorer. , eftersom kunskap tillämpas med entusiasm, sanning, ärlighet och uppdatering. Vårt universitet tillåter utveckling och tillväxt av våra akademiker och vår lärarpersonal, samt bekväma faciliteter där användning är en prioritet.

  • Puebla City, Mexiko

  Polytechnic University of Puebla har åtagit sig att möta och kontinuerligt förbättra effektiviteten i sitt kvalitetsledningssystem genom att fastställa, granska och regelbundet utvärdera kvalitetsmål, som syftar till att stärka utbildningstjänsten från universitetet, för att fullt ut utbilda kompetenta yrkesverksamma som uppfyller behoven inom den produktiva och sociala sektorn.

  • Mexico City, Mexiko

  Vid det tekniska universitetet i Mexiko är vi övertygade om att alla har rätt att få utbildning av hög kvalitet. Därför erbjuder vi dig prisvärd undervisning, akademiska stipendier och en jobbbank för att du ska studera din gymnasium, grundutbildning eller examen. Vårt mål är att du ska bli en professionell förberedd så att du kan förbättra din livskvalitet.

  • Cortazar, Mexiko

  Vi är ett universitet i världsklass som arbetar genom ett omfattande kvalitetsledningssystem som: Integrerar utbildningen av människor genom olika utbildningsprogram som är erkända för deras kvalitet och relevans, baserat på modellen för polytekniska universitet. Den har högkvalificerad personal. Det främjar forskningskulturen, teknisk utveckling och innovation, med ett hållbart tillvägagångssätt och med internationell projektion.

  • México, Mexiko

  Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo är en offentlig och sekulär institution för högre och högre utbildning, arvtagare till humanismen i Vasco de Quiroga, idealen för Miguel Hidalgo, José María Morelos, Melchor Ocampo; på initiativ av Pascual Ortiz Rubio, First Autonomous University of America, vars uppdrag är: Bidra till den sociala, ekonomiska, politiska, vetenskapliga, tekniska, konstnärliga och kulturella utvecklingen i Michoacán, Mexiko och världen, och bilda upprätt, kompetent, och ledande människor som genererar förändringar i sin miljö, styrda av de etiska värdena vid vårt universitet, genom relevanta och kvalitativa utbildningsprogram; bedriva forskning kopplad till sociala behov, vilket främjar vetenskapliga och tekniska framsteg och konstnärligt skapande; etablera aktiviteter som räddar, bevarar, ökar och sprider universella värderingar, demokratiska metoder och hållbar utveckling genom spridning och universitetsförlängning.