Keystone logo
Nya Zeeland

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Nya Zeeland 2024

Antal institutioner: 12
  • Auckland, Nya Zeeland

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) är en NZQA-ackrediterad leverantör baserad i Auckland. Nya Zeeland. NCBT är registrerat hos Nya Zeeland Qualifications Authority (NZQA) sedan 1995 och har sedan starten fokuserat på att erbjuda kvalitetsutbildning med stark tonvikt på pastoral vård till våra internationella studenter.

  • Wellington, Nya Zeeland

  På Campbell får studenterna det allra bästa av engelskspråkig undervisning som en del av en berikande studentupplevelse på våra Wellington- och Auckland-campus. Vi är stolta över Campbells långa historia och rykte för att leverera akademiskt lärande i världsklass i en omtänksam och stödjande miljö.

  • Christchurch, Nya Zeeland

  University of Canterbury International College (UCIC) erbjuder en exklusiv Pathway till University of Canterbury grundutbildningsprogram. UCIC erbjuder universitetsöverföringsprogram (UTP), som är unika i Nya Zeeland. UTP: er motsvarar University of Canterburys första år av kandidatexamen.

  • Auckland, Nya Zeeland

  New Zealand School of Wines and Spirits (NZSWS) grundades 2006 av Jane Skilton MW. NZ: s ledande leverantör av Wine & Spirit Education Trust (WSET) -kurser och den enda WSET-godkända skolan som ägs och drivs av en Master of Wine.

  • Auckland, Nya Zeeland

  New Zealand School of Food & Wine grundades av Celia Hay och har utbildat nästa generation baristaer, kockar, restaurang- och kaféägare, gästfrihetschefer, sommeliers och vinproffs, gästfrihetsturister, samt människor som älskar god mat sedan 1995.

  • Auckland, Nya Zeeland

  Välkommen till campus från Abacus Institute of Studies i Auckland och Christchurch. Du har valt en enastående utbildningsorganisation för att stödja och främja ditt lärande. Din tid med oss är betydande, och vi uppmuntrar dig att balansera dina akademiska aktiviteter och din njutning av campuslivet.

  • Waitākere, Nya Zeeland

  UUNZs uppdrag är att förse studenter från hela världen med inlärningsupplevelser som kommer att förse dem att delta framgångsrikt i Nya Zeeland och den globala arbetskraften. UUNZ strävar efter att vara det ledande utbildningsföretaget för lärande och bransch i Nya Zeeland och leverera transformativ utbildning.

  • Christchurch, Nya Zeeland

  Ara Institute of Canterbury Ltd är ett pulserande, progressivt, statligt finansierat institut som tillhandahåller utbildning i världsklass på högre nivå.

  • Auckland, Nya Zeeland

  Crown grundades 1972 och är en av Nya Zeelands längsta tertiära institutioner som erbjuder utbildning inom resor och turism, gästfrihet, hälsa och välmående, dator och affärer.

  • Auckland, Nya Zeeland

  Techtorium (med hjälp av våra branschpartner) inspirerar kiwi att gå med i IKT-industrin. Av denna anledning har vi fått kategori 1-leverantörsstatus i erkännande av våra framgångsrika kursavslutningar.

  • Auckland, Nya Zeeland

  Air New Zealand Academy of Learning-utbildningsprogram är utformade med strävan efter excellens i åtanke. Våra program är utvecklade av flygsexperter som förstår flygindustrin globalt.

  • Wellington, Nya Zeeland

  Pioneer University Degree Pathway Provider i Wellington Nya Zeeland.