Keystone logo
Oman

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Oman 2024

Antal institutioner: 8
  • Muscat, Oman

  - National Hospitality Institute - är den ledande leverantören av kvalificerad yrkesutbildning för Hospitality, Catering and Travel Industries i Gulfregionen. Beläget i Muscat, Oman, arbetar med den tydliga avsikten att tillhandahålla en så omfattande och professionell utbildning som möjligt.

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - erbjuder utbildningsprogram och workshops för affärsutveckling, professionell utveckling, management och mjuka färdigheter samt kurser som syftar till att hjälpa studenter att förbättra sitt engelska språk, IELTS och datorkunskaper för personlig och professionell utveckling. Vi erbjuder konsult- och coachinglösningar.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology är GCC: s ledande utbildning i Muscat, Oman. Vi erbjuder en rad utbildningsprogram inom informationsteknik, databasteknik, projektledning, mjuk kompetens och mycket mer. Det hanteras av ett team av oerhört begåvade proffs som har mer än 30 års kombinerad IT- och företagsutbildningserfarenhet.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  University Of Nizwa (UoN) grundades i Sultanatet i Oman 2004 som en fakultet som styrs icke-vinstdrivande privat universitet. Det ligger 140 km från den nationella huvudstaden Muscat i den inre regionen Al-Dakhiliya nära den historiska före detta huvudstaden Nizwa. Universitetet strävar efter att tillhandahålla en progressiv och säker inlärningsmiljö som respekterar Sultanatets traditioner och värderingar.

  • Salalah, Oman

  Salalah College of Technology är en av de främsta leverantörerna av teknisk utbildning i Sultanatet Oman. Det ligger i Salalah, Garden City of Oman. Salalah är också känt som "Arabiens parfymhuvudstad". Staden ligger i den södra delen av Oman cirka 1000 kilometer från huvudstaden Muscat. Invånarna är mycket vänliga, generösa och gästvänliga. Även när det genomgår modernisering har samhället bevarat sin omhuldade kultur och värderingar.

  • Muladdah, Oman

  Beläget i södra Al Batinah-regionen, University of Technology and Applied Sciences - Al Musannah (tidigare Al Musanna College Of Technology ) är erkänt som en av de främsta tekniska högskolorna som åtagit sig att bygga en hållbar infrastruktur, skickliga mänskliga resurser och en utmärkt studentgrupp för att möta de förändrade kraven på utbildning och arbetsmarknad.

  • Muscat, Oman

  Välkommen till Al-Zahra College for Women, högskolan som grundades 1999 i akademisk anslutning till Al-Ahliyya Amman University som den första högskolan som specialiserades endast för kvinnor, för att senare bli ett framstående pedagogiskt monument som bidrar till den omfattande renässans som kallas för av hans majestät, Sultan Qaboos.

  • Amman, Jordanien
  • Dubai, Förenade arabemiraten
  • + 6 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...