Keystone logo
Polen

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Polen 2023

Antal institutioner: 140
  • Warsaw, Polen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Ungern
  • Zagreb, Kroatien
  • + 2 Mer

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX erbjuder studenterna en unik möjlighet att lära sig i en dynamisk miljö, med fokus på verkliga utmaningar. Tilldelas av EIT (European Institute of Innovation and Technology), ett organ i Europeiska unionen, EIT Label är ett kvalitetscertifikat som endast beviljas utmärkta utbildningsprogram på master- och doktorandnivå.

  • Kraków, Polen
  • Freiberg, Tyskland
  • + 1 Mer

  EIT RawMaterials Academy - RaVen erbjuder studenterna en unik möjlighet att lära sig i en dynamisk miljö, med fokus på verkliga utmaningar. Tilldelas av EIT (European Institute of Innovation and Technology), ett organ i Europeiska unionen, EIT Label är ett kvalitetscertifikat som endast beviljas utmärkta utbildningsprogram på master- och doktorandnivå.

  • Lahti, Finland
  • Madrid, Spanien
  • + 1 Mer

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM erbjuder studenterna en unik möjlighet att lära sig i en dynamisk miljö med fokus på verkliga utmaningar. Tilldelas av EIT (European Institute of Innovation and Technology), ett organ i Europeiska unionen, EIT Label är ett kvalitetscertifikat som endast beviljas utmärkta utbildningsprogram på master- och doktorandnivå.

  • Katowice, Polen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Łódź, Polen

  Academy of Film, Konst och design är en elitakademi, som utbildar studenter baserat på teori och kreativt experiment, under individuell övervakning av lärargrupper som består av professorer från de bästa universiteten i Polen, samt erkända utövare inom området. Idén att skapa en akademi baserad på verkliga livserfarenheter och en medvetenhet om förändringar inom området, ledde till skapandet av den enda akademin i Polen med en så unik organisationsstruktur och en sådan samtida förståelse för utbildning för framtiden. När du välkomnar studenter till sitt huvudkontor i det historiska Scheibler"s Palace, skolan erbjuder dem faciliteter som inkluderar workshops och föreläsningssalar utrustade med den senaste specialutrustningen, ett biorum, ett bibliotek och utställningsgalleri.

  • Warsaw, Polen

  University of Economics and Human Sciences i Warszawa – en ny dimension av utbildning. University of Economics and Human Sciences i Warszawa är ett universitet med nya möjligheter. Vårt moderna campus, beläget i hjärtat av Warszawa, erbjuder studenter ett utrymme där de kan utveckla sin kreativitet, bygga sina karriärer och delta i olika projekt.

  • Pomorska, Polen

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) är ett utbildnings- och konsultföretag som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildning, stöd och utvecklingsprojekt för chefspersonal och anställda i stora och medelstora inhemska såväl som utländska företag.

  • Dabrowa Gornicza, Polen

  WSB University sätter inte bara standarderna för utbildning på den polska marknaden utan har också befäst sin position på utländska marknader och blivit en stark institutionell partner inom utbildning och forskning. Detta bekräftas av det höga universitetets 2:a plats i internationaliseringsrankingen i Polen. WSB University har varit och är fortfarande i framkant av privata universitet i Polen i många år. Möjligheten att genomföra en del av studierna utomlands, utländska praktikplatser, program som gör det möjligt att erhålla två examensbevis samtidigt - polska och utländska, deltagande i många internationella projekt, är bara några av många möjligheter vi erbjuder våra studenter.

  • Gdańsk, Polen

  Gdansk University of Physical Education and Sport är det enda idrottsuniversitetet i Pommern där teoretiska och praktiska lektioner genomförs av både erkända vetenskapsmän och högt kvalificerade specialister inom de områden som är relevanta för enskilda studieområden, såväl som tränare för olympiska och nationella lag och enastående idrottare. Det didaktiska utbudet av Gdansk University of Physical Education and Sport är modernt, brett och varierat. Som en del av studieområdet kan en student välja en inriktning från ett brett utbud av inriktningar utformade för att möta arbetsmarknadens behov och komplettera den med andra inriktningar som universitetet erbjuder.

  • Bialystok, Polen

  Medicinska universitetet i Bialystok är ett modernt, snabbt växande offentligt universitet, med ett uppdrag att tillhandahålla bästa möjliga utbildning för professionell, ansvarsfull och ledande medicinsk personal; att utföra vetenskaplig forskning på den mest avancerade nivån i världen; att implementera innovativa lösningar i samarbete med leverantörer av medicinska tjänster och att svara på sociala behov.

  • Wrocław, Polen

  Wrocław University of Science and Technology grundades 1945, främst som ett resultat av involveringen av den akademiska personalen vid det nu nedlagda tekniska universitetet i Lviv och Jan Kazimierz University i Lviv, som anpassade de förstörda byggnaderna vid den tyska tekniska skolan - Technische Hochschule.

  • Stockholm, Sverige
  • Boden, Sverige
  • + 3 Mer

  Rookies Certified School& Topprankade skolan i spelutveckling.

  • Gdańsk, Polen

  Gdańsks tekniska universitet (polskt namn: Politechnika Gdańska) är ett av de äldsta universiteten i Polen och det största tekniska universitetet i norra Polen. Det grundades 1904 och har sedan dess utbildat ingenjörer i världsklass inom olika områden av vetenskap och teknik. Beläget i Gdańsk – en stad med tusenårig tradition och porten till den polska kustlinjen – är det den perfekta platsen att studera och njuta av studentlivet.

  • Olsztyn, Polen

  University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) grundades den 1 september 1999. Etableringen resulterade från sammanslagning av tre institutioner för högre utbildning i Olsztyn, dvs. Akademin för jordbruk och teknik, Higher School of Pedagogy och Warmian Theological Institute. University of Warmia and Mazury in Olsztyn har till uppgift att genomföra olika aktiviteter i syfte att utbilda högutbildade akademiker och vetenskaplig personal, utföra vetenskaplig forskning som svarar på regionens ekonomiska behov och att berika den nationella kulturen.