Keystone logo
Saudiarabien

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Saudiarabien 2024

Antal institutioner: 9
  • Ayn Ibn Fuhayd, Saudiarabien

  Genom ett kraftfullt examensprogram och skräddarsydda kurser som blandar teori och praktik har Josoor sedan starten skapat utbildningslösningar för över 4000 deltagare, utrustat dem med färdigheter och expertis för att hantera projekt och organisationer inom idrottsbranschen och leverera världsklass , högt profilerade sport- och fritidsevenemang.

  • Buraydah, Saudiarabien

  Det är en av de administrativa regionerna i Saudiarabien, och dess huvudkontor är staden Buraidah. Qassim är känt för överflödet av grundvatten och det ger kungariket Saudiarabien de bästa typerna av dadlar och grönsaker. De viktigaste städerna i regionen är: Buraidah, största stad, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riyadh Alkhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa och andra.

  • Taif, Saudiarabien

  Huvudcampusen för Taif University ligger för närvarande i Al-Hawiyya, Taif Governorate, Emirate of Makkah, västra regionen Saudiarabien, på de östra sluttningarna av Sarawat-bergen på en höjd av 1700 m över havet i sydväst om Arabien. Halvö. TU har också tre grencampus i Taif Governorate: Taraba Branch (cirka 150 km från Taif), Khurma Branch (cirka 200 km från Taif) och Ranya Branch (350 km från Taif).

  • Jeddah, Saudiarabien

  Vi strävar efter att uppnå institutionell spetskompetens genom att bygga hållbara strategiska partnerskap för att främja utvecklingen av utbildningsprocessen och specialiserad tillämpad praxis.

  • Abha, Saudiarabien

  Kära potentiella kund, vi vill ta tillfället i akt att kort presentera oss. HIPIT (Higher Institute for Paper & Industrial Technologies) är ett ideellt utbildningsinstitut som erbjuder ett 2-årigt diplomprogram för nyutbildade saudier. HIPIT är licensierat under TVTC (No.210412). Vårt institut har åtagit sig att ge kvalitetsutbildning och bästa praktikanter inom tekniskt område som krävs av de bästa företagen i KSA. HIPIT tror på lönsamma och roliga långvariga relationer med våra studenter, kunder och anställda.

  • Rabigh, Saudiarabien

  Vår vision: Att vara den bästa tjänsteleverantören när det gäller att utveckla effektiva talanger inom vatten- och energiteknik.

  • Riyadh, Saudiarabien

  Aviation Australia Riyadh College ( AARC ) är ett joint venture mellan Aviation Australia och Shamal Investments i Saudiarabien.

  • Al Bukayriyah, Saudiarabien

  Förutom det faktum att Sulaiman Al Rajhi-högskolor är en av sina snälla utbildningsinstitutioner som har unik tillgång till hälso- och sjukvårdsutbildningar globalt, utmärker vårt universitet sig också för internationellt kursval, unika studiekurser, senaste läroplanen, möjlighet att överföra till Maastricht University när som helst.

  • Amman, Jordanien
  • Dubai, Förenade arabemiraten
  • + 6 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...