Keystone logo
Spanien

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Spanien 2023

Antal institutioner: 263
  • Barcelona, Spanien

  Swiss School of Management Barcelona är en internationell handelshögskola som erbjuder BBA, MBA och doktorsexamen. Med mer än 20 partnerinstitutioner över hela världen tillåter SSM Barcelona sina studenter att resa och tillbringa några månader med sina partnerskolor som en del av sitt internationaliseringsprogram. Studenter får uppleva olika inlärningsmodaliteter, kulturella fördjupningsaktiviteter och direkt interaktion med studenter och fakultetsmedlemmar från olika kulturell bakgrund.

  • Barcelona, Spanien

  LABASAD är en ledande onlinekonst- och designskola, belägen i hjärtat av Barcelona, Spanien. Vi levererar våra masterprogram via vårt revolutionerande ONLIVE-format, så att du kan studera när och var du vill! Alla våra program är 100 % online och även live, så vi är en onlineskola men med en själ ansikte mot ansikte.

  • Sitges, Spanien

  IAB är en ledande europeisk scenkonstinstitution som förbereder konstnärer för världsscenen i en intensiv, studiobaserad lärmiljö. All undervisning är på engelska och vi erbjuder yrkesutbildning av högsta standard inom en mängd olika områden, inklusive: Acting (BA Hons) Commercial Dance (BA Hons) Dance (Foundation, BA Hons) Musical Theatre (Foundation, BA Hons) Masters ( Specialiteter i skådespeleri, musikteater och koreografi) Beläget i den vackra strandstaden Sitges, Barcelona, är IAB en verkligt internationell och dynamisk organisation med studenter från över 50 nationaliteter. Alla kurser är inriktade på att förbereda akademiker för karriärer som professionella artister inom sitt valda område och våra kandidat- och masterkurser är validerade av Liverpool John Moores University (LJMU) i Storbritannien som är vårt prisutdelningsorgan.

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Grekland
  • + 4 Mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability är ett starkt partnerskap mellan nio universitet som utvecklar vetenskap och innovation till ett nav av excellens inom Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability främjar gemensamma europeiska värderingar och en stärkt europeisk identitet genom att föra samman en ny generation européer, som kan samarbeta och arbeta inom olika europeiska kulturer, på olika språk och över gränser.

  • Madrid, Spanien
  • Barcelona, Spanien
  • + 1 Mer

  ESERP, med mer än trettiofem års erfarenhet, kännetecknas av sin enastående metodik och ständiga innovation. Positionerad som en av de fem bästa handelshögskolorna i landet, med huvudkontor i Barcelona, Madrid och Mallorca, erbjuder den en rad kurser som inkluderar Masters & MBA inom områdena marknadsföring, Management, Luxury, Human Resources, Corporate Communication, Finance och internationella relationer. ESERP har blivit en mötesplats för nationella och internationella studenter som har gjort det möjligt för mer än 41 000 studenter att utveckla sin talang i näringslivet. - Huvudtalare Lär av dem med erfarenhet. eserps högtalare har en gedigen meritlista som gör dem meriterade som gör dem till riktmärken för proffs inom sitt specialiseringsområde. - Liquid Learning En uppslukande träningsupplevelse. Utforskar verkliga affärsfall genom användning av teknik och simuleringar, kombinerar teknologier och simuleringar, kombinerar online och offline miljöer. Flexibel utbildning för att utveckla dina e-färdigheter - Soft skills Anpassning till förändring, ledarskap, strategisk vision. Några av de mjuka färdigheter som World Economic Forum anser vara väsentliga, vi införlivar dem i våra program under Skill stacking-metoden. - Professionell utveckling Vilka är dina professionella mål? Genom mentorskap och coachningssessioner följer vi och råder dig att utforma din karriärplan eller omorientera den. Eller till och med att börja bygga ditt personliga varumärke. Nätverk: Bygg ett värdefullt nätverk av kontakter. En möjlighet att komma i kontakt med yrkesverksamma från andra sektorer, men som är knutna till ditt yrkesområde.

  • Madrid, Spanien
  • Amsterdam, Nederländerna
  • + 8 Mer

  IE University är för studenter som närmar sig lärande som ett sätt att leva. Vi tillhandahåller en stödjande gemenskap där studenter och lärare interagerar tillsammans i inlärningsprocessen. IE University har en personlig, studentcentrerad gemenskap med en rik mångfald av individer, idéer och tillvägagångssätt. Varje år är över 130 nationaliteter representerade på campus, med över 75 % av studenterna som kommer utanför Spanien. IE University är erkänt runt om i världen och av de mest prestigefyllda föreningarna för sin högkvalitativa undervisning. Med en innovativ vision, entreprenörsanda och fokus på humaniora och akademisk rigor, är IE University engagerad i att utbilda yrkesverksamma som kommer att göra skillnad i samhället. Vårt praktikbaserade tillvägagångssätt för lärande börjar i klassrummet och fortsätter över hela världen, och förbereder våra elever för att bli internationella proffs. Om du vill ha en inspirerande och utmanande utbildning som kommer att forma vem du är och vem du kommer att bli, kommer IE University att vidga dina vyer, koppla dig till världen och guida dig på den unika väg som behövs för att nå dina mål.

  • Vitoria-Gasteiz, Spanien
  • Leioa, Spanien
  • + 1 Mer

  Vårt uppdrag är att vårda en upplyst befolkning genom att tillhandahålla utbildning och utbildning av hög kvalitet baserad på kunskap, innovation och rättvisa. Som en offentlig institution är vi samhällsfinansierade, och både avgifter och tjänster är endast i liten utsträckning beroende av studenter: vårt universitet ägs av alla, öppet för alla. Vi stöder acceptansen av förändringar och inkluderingen av alla medlemmar utöver avvikelser av något slag.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

  Universitetet i Las Palmas de Gran Canaria är ett offentligt universitet som har ett brett utbud av examina inom alla större kunskapsområden och på alla nivåer (examina, magister och doktorsexamen). Vår strategi är inriktad på innovation, kvalitet och internationalisering, och engagera oss nära det lokala samhället.

  • Barcelona, Spanien

  EUROAULA University College är en institution som grundades 1987 och specialiserad på turismutbildning. Sedan 1997 är EUROAULA anslutet till universitetet i Girona, och erbjuder examen i turism, dubbla examen i turism och internacional Hospitality and Tourism Management, samt master- och forskarutbildning. Därför är dessa universitetsstudier helt officiella och erkända.

  • Barcelona, Spanien

  Under vår 20-åriga historia som utbildningsinstitution har varje steg vi tagit på Zigurat Global Institute of Technology varit att utvecklas. Zigurat var en av de första mesopotamiska konstruktionerna och symboliserar bättre än något annat historien om ingenjörskonst, arkitektur, kunskap och teknisk transformation som representerar oss.

  • Barcelona, Spanien
  • Zürich, Schweiz

  Swiss School of Business Research erbjuder akademisk excellens med schweizisk kvalitet till våra studenter som ansöker från hela världen för att bedriva innovativa kandidat-, magister- och doktorsexamina. Vi erbjuder många fördelar och möjligheter för tillväxt och utveckling, i en dynamisk internationell miljö, där eleverna kan fira interkulturell mångfald och innovativa undervisningsstilar.

  • Madrid, Spanien

  CUNEF är ett privat universitet som erkänts av lag 6/2019, av den 27 mars, i regionen Madrid. De främsta inspirerande delarna av CUNEF Universidad är specialisering av undervisning och forskning, spetskompetens och internationalisering.

  • Salamanca, Spanien

  UPSA, född 1940, är University of the Spanish Episcopal Conference. Det är inte för vinst och dess kulturella kallelse och service till sociala framsteg utgör kärnan i dess dagliga verksamhet, alltid utförd med en öppen och inkluderande anda.

  • Madrid, Spanien

  ESIE är konstituerad som handelshögskolan för den framstående CES Cardenal Cisneros, grundad med syftet att återuppfinna utbildningsmodellen med en flexibel och innovativ metodik, vilket gör den ännu mer tillgänglig i termer av resurser och tid.

  • Madrid, Spanien

  Gör dig redo för en givande upplevelse som du kommer att minnas för alltid. Att studera på EAE är en transformerande resa som du delar med klasskamrater från hela världen och deltar i ett brett utbud av aktiviteter utanför klassrummet, omgiven av ständiga stimuli.