Keystone logo
Storbritannien

Bästa universiteten för Akademisk kurs Program i Storbritannien 2023

Antal institutioner: 781
  • Newcastle upon Tyne, Storbritannien

  En Global Top 125 universitet (QS World University Rankings 2023), Newcastle är hem för 29,000 studenter från 140 länder. Som grundare av Russell Group är vi ett av endast 19 universitet i världen - och bara tre i Storbritannien - för att uppnå fem plus QS-stjärnor för total excellens (2022). Vi kan spåra vårt ursprung tillbaka till School of Medicine and Surgery, som grundades 1834. I dag, vi kombinerar världsledande forskning med en akademisk erfarenhet i världsklass.

  • Winchester, Storbritannien

  University of Winchester ger studenter möjlighet att nå sin fulla potential och göra skillnad i världen. Beläget i Winchester, en vacker, avgörande engelsk stad med ett rikt arv och livlig samtida kultur, universitetets vänliga och kompakta campus ger studenterna fördelen med stads- och campusboende. Vi är väl belägna med utmärkta transportförbindelser så att du kan nå London eller kusten på en timme, och Southampton Airport ligger bara 10 minuters tågresa bort.

  • Shadwell, Storbritannien

  LIS är en ny institution i London. Deras program är djupt tvärvetenskapliga och strukturerade kring komplexa, verkliga problem. Varför? Eftersom världen är mättad med komplexa problem som kräver ett tvärvetenskapligt förhållningssätt; deras lösningar kommer inte från ett enda ämne eller specialitet. Från klimatförändringar till organisationskultur måste dagens komplexa problem angripas ur mer än ett perspektiv. Detta är vad LIS gör. De lär sina elever att bli experter på problemlösare.

  • Madrid, Spanien
  • Amsterdam, Nederländerna
  • + 8 Mer

  IE University är ett internationellt toppuniversitet i Spanien med campus i Madrid och Segovia. Erkänd som en av de ledande högskolorna i världen, IE formar ledare som driver innovation och förändring i organisationer, tillhandahålla en inlärningsmiljö där teknik och mångfald spelar en nyckelroll för att främja global vision, ett entreprenörstänkande, och en humanistisk inställning.

  • Kingston upon Thames, Storbritannien
  • London, Storbritannien

  Vid Kingston University brinner vi för att förbättra våra studenters livschanser genom att hjälpa dem att få ut det mesta av sina lärandemöjligheter och utrusta dem med de framtida färdigheter och kunskaper som behövs på 2000-talets krävande arbetsplats.

  • Oxford, Storbritannien

  Lady Margaret Hall ('LMH') är en högskola vid University of Oxford. Grundarna namngav kollegiet för att hedra Lady Margaret Beaufort, mor till kung Henry VII och en känd beskyddare av stipendium och lärande. De första nio studenterna antogs 1879. College växte, öppnade sina dörrar för män och är nu en gemenskap med över 600 studenter och 45 stipendiater. LMH är en av 39 ingående högskolor vid University of Oxford, ett av de högst rankade universiteten i världen och det äldsta universitetet i den engelsktalande världen.

  • Leeds, Storbritannien

  Vi samlar experter inom datavetenskap, kemi, teknik, matematik, fysik och astronomi för att leverera enastående studentutbildning och forskning inom följande skolor.

  • South Kensington, Storbritannien

  Som en del av Imperial College London, en global ledare inom vetenskap och teknik, driver vi global affärs- och social transformation genom en fusion av affärer, teknik och ett entreprenöriellt tänkesätt. Vi kombinerar innovativt tänkande och insikt med ny teknik för att utveckla lösningar på verkliga frågor, gynna företag och förbättra samhället.

  • London, Storbritannien

  London Institute of Banking& Finance (LIBF) har varit ett respekterat namn i brittisk utbildning i över 140 år. Vi erbjuder grund- och forskarkurser för brittiska och internationella studenter på deltid och heltid. Som en mindre, specialisthögskola med en expertfakultet, vi är perfekt placerade för att hjälpa dig på din karriärresa - vi har hjälpt tusentals studenter runt om i världen att göra just det. Våra kurser ger de färdigheter du behöver för en karriär inom affärer, förvaltning, datavetenskap och ekonomi med stor tonvikt på praktiska färdigheter från verkliga situationer.

  • London, Storbritannien

  King's College London är ett av de 35 bästa universiteten i världen (QS World University Rankings 2022) och bland de äldsta i England (grundat 1829). Universitetet har mer än 29,600 studenter, med knappt 11 000 är internationella studenter från 150 länder över hela världen.

  • London, Storbritannien

  Baserat i en av världens mest spännande huvudstäder, London Met är hem för en välkomnande gemenskap av inspirerande och beslutsamma elever, lärare och innovativa tänkare. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, från grund- och forskarutbildning till korta kurser och yrkeskvalifikationer, av vilka många är tillgängliga för att studera heltid eller deltid för att bäst passa dina behov och livsstil.

  • Madison, Amerikas förenta stater
  • Teaneck, Amerikas förenta stater
  • + 3 Mer

  Det största privata universitetet i New Jersey, FDU är en icke-vinstdrivande, icke-sekteristisk, multicampusinstitution. FDU grundades 1942 och uppnådde fyraårig status 1948 och godkännande som universitet 1956. Universitetet erbjuder över 100 grund- och forskarutbildningsprogram, inklusive doktorandprogram i farmaci, sjuksköterskepraktik, klinisk psykologi och skolpsykologi; och en AACSB-ackrediterad handelsskola. Examensutbildningar erbjuds på två campus i New Jersey och på två FDU-platser utanför USA: Wroxton College i Oxfordshire i England och Vancouver Campus i British Columbia, Kanada.

  • Bradford, Storbritannien

  Vid University of Bradford ligger vårt fokus på att skapa förutsättningar för social, kulturell och ekonomisk påverkan. Vi är engagerade i social integration och vårt arbete för att utöka möjligheterna och göra det möjligt för studenter att nå sin potential har lett till att vi toppat Social Mobility Index för engelska universitet under de senaste två åren.

  • Boston, Amerikas förenta stater
  • San Francisco, Amerikas förenta stater
  • + 4 Mer

  Mer än en ideell handelshögskola, Hult är ett dynamiskt mångkulturellt samhälle som utbildar, inspirerar, och ansluter några av världens mest framåtblickande affärstalanger. Vi vänder det traditionella tillvägagångssättet för utbildning genom att använda lärande-för-göra-upplevelser för att förvandla elevernas skicklighet från det ögonblick de går med oss, till en exceptionell affärsperson, från det ögonblick de examen.

  • Belfast, Storbritannien

  Välkommen till fakulteten för humaniora, humaniora och samhällsvetenskap vid Queen's University Belfast. Vi är en dynamisk gemenskap av internationellt hyllade forskare, forskare och studenter som är engagerade i att skapa och upprätthålla en modern och meningsfull plats för uppkopplat lärande. Vi är öppna för alla talanger, välkomnar utmaningar och förändringar, och dedikerade till att använda vår ämnesexpertis för att göra skillnad i livet lokalt, nationellt och internationellt.