Filter
- Diplom
- Frankrike
- Livsmedelsvetenskap
- Matlagningskonst
- Bakning
1 Diplom Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst Bakning i Rungis, Frankrike för 2025
Filter
Populära examenstyper
Populära studieformat
Diplom Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst Bakning
Ett program eller kurs i bakning kan vara ett utmärkt alternativ för studenter som är passionerade för bakverk, desserter och bröd eller bara vill lära sig mer om bakning och vetenskapen bakom den. Det kan innehålla olika tekniker såväl som livsmedelssäkerhet och köksledningskurser.
Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.
Man kan gå ett diplomprogram efter gymnasiet för att få de färdigheter och den kunskap som krävs för ett specifikt yrke, eller efter avslutad kandidatutbildning för att finslipa sina färdigheter.