Keystone logo

2 Diplom Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Catering 2024

Filter

Filter

  • Diplom
  • Livsmedelsvetenskap
  • Mat och dryck-verksamheter
  • Catering
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Diplom Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Catering

Tjänar en examen kan vara den skolastiska språngbräda som behövs för en bättre karriär, bättre lön och bättre arbetsmöjligheter. Ett diplom kan tjänas på så lite som två års heltids skolgång och det kan ge eleverna de kunskaper och färdigheter de behöver för att vara en tillgång i sin karriär.

Vad är en examen i Catering? Detta utbildningsprogram ger studenterna med professionella och praktiska färdigheter som behövs för att arbeta inom livsmedelsindustrin. Eleverna får lära sig grundläggande mat, god matlagning, kulinariska tekniker, hygienrutiner, kök organisation, och menyplanering. Eleverna lär sig också om professionalism, kundrelationer, hantering och andra entreprenörsförmåga för att kunna hantera en cateringbranschen.

Ta emot ett catering diplom kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande. Det kan också bidra till att förbättra sin interpersonell, kommunikation, ledarskap och organisationsförmåga.

Kostnaden för att få ett diplom i Catering kan variera från skola till skola, beroende på längden av diplom program samt de särskilda undervisning priser och avgifter för varje skola. Eleverna uppmanas att kontakta eventuella skolor direkt för att vara medveten om kostnaden för att tjäna sin examen.

Studenter som examen med en catering diplom har en rad spännande karriärmöjligheter tillgängliga för dem. Akademiker kan arbeta i en mängd olika livsmedel tjänstebranscher, såsom med evenemangsarrangörer, i ett professionellt kök som kock eller köksmästare, på ett hotell som en bankett manager, som en cateringaffärschef, eller som en catering handledare. Individer kan också välja att föra en mer företagarvänlig väg och äga och driva sin egen cateringbranschen.

Klasser finns för upptagna individer genom deltid och online skolgång alternativ.För att hitta rätt diplom programmet för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.