Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Diplom Program i Internationell personaladministration 2024

7 Diplom Program i Internationell personaladministration 2024

Översikt

Studenter kan få en examen i ett brett spektrum av akademiska fält. Det är ett gångbart alternativ för personer som söker ytterligare kvalifikationer och yrkesutbildning. Kostnaden, längd och innehåll av diplom program varierar.

Vad är en examen i internationell human resource management? Det är ett program för studie som fokuserar på hur man ställer och föreställa de mest effektiva globala affärsstrategier. Kärnämnena inkluderar alternativ konfliktlösning, arbetsmarknadsrelationer, förhandling förvaltning, mäta avkastningen på investeringen på ledarutveckling, rekrytera, behålla och utveckla nyckelpersoner, och skapa de bästa arbetslag. Deltagarna kommer att lära varför en organisation 's totala framgången är kopplad till human resource management. Du får också exponering mot internationella kulturer, som berikar professionell och personlig utveckling.

Efter att ha fått ett diplom, kan studenter starta en karriär som helst i världen med företag och organisationer av alla storlekar.Studenter också utveckla värdefulla färdigheter som hjälper dem att lyckas i en arbetsmiljö som är mångkulturell.

Skolor runt om i världen erbjuder detta diplom program. Eftersom varje institution är olika, kommer kostnaden för att få ett diplom variera. Blivande studenter uppmanas att undersöka skolans inskrivning och registreringsavgifter.

Den globala efterfrågan på marknaden för professionella in på området är hög. De karriärvägar inkluderar blir en arbetsrelationer officer, arbetarskydd och hälsa koordinator, rekrytering samordnare, pension och förmåner administratör och mänskliga resurser generalist. Individer inom området förväntas ha en stark muntlig och skriftlig kommunikation och datorvana. De pågående arbetsuppgifter kan innebära att anställa utlands, administrera program invandring, bearbetning gröna kort och visum, utbildning av anställda och övervaka genomförandet av personalpolitik, rutiner och program.

Det finns universitet runt om i världen som erbjuder online diplom program för blivande studenter. En internetbaserad option är ett flexibelt, bekvämt sätt att främja din utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Diplom
  • Studier i administration
  • Personaladministration (HR)
  • Internationell personaladministration
Studiefält
  • Studier i administration (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat