Keystone logo

22 Diplom Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst Konditori 2024

Filter

Filter

  • Diplom
  • Livsmedelsvetenskap
  • Matlagningskonst
  • Konditori
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (22)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Diplom Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst Konditori

Ett diplom är ett sätt att eleverna kan fortsätta sin utbildning. De olika examina som finns är kandidat, forskarutbildning och avancerade diplom. De kan ge ytterligare kvalifikationer och utbildning för yrkesverksamma eller hjälpa till att överbrygga klyftan mellan olika akademiska stadier. Ett diplom kan tjänas i ett antal ämnen som företag, humaniora, biologi, teknik och mycket mer.

Vad är en examen i Pastry? Detta program är utformat för dagens yrkesverksamma som vill lära sig klassiska franska tekniker, för någon som vill starta en karriär som arbetar i ett professionellt kök, eller bara för skojs skull. Varje program kommer att variera, men kursen ofta kommer att omfatta grundläggande, mellanliggande och överlägsen bakning tekniker. De flesta program inte kräver studenterna att ha tidigare kulinarisk upplevelse. Studenterna kommer att lära sig att förbereda ett brett utbud av kakor som är lämpliga att serveras i Tearooms, restauranger och konditori butiker.De kommer också att lära sig att förbereda samtida franska desserter och utforska avancerade tekniker för socker arbete och choklad.

Studenter som bedriver en bakelse diplom gynnas genom att de får utveckla kreativa färdigheter och finslipa sin personliga konstnärliga talanger. Det finns ett antal karriärmöjligheter för dem som vill bli proffs i konsten.

Kostnaderna med att tjäna ett diplom kommer att variera från en anläggning till en annan. Kostnadsfaktorer inkluderar längden på programmet, platsen för skolan, och rykte av programmet. Eleverna ska kontakta Vald skolor direkt för att ta reda vad som väntar ekonomiskt.

Den utbildning som ofta förbereder de studerande med rätt teknik och kreativa konstnärliga talang för att bli en professionell. Akademiker kan få arbete över hela världen i många olika platser, beroende på deras intressen och stil.Karriärmöjligheter kan innefatta konditor, personlig kock, kock instruktör, matkritikern, matstylist, kulinariska journalist eller entreprenör.

Hitta rätt konditorivaror kursen för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.