20 Konditori Diplom degrees found
- Diplom
- Livsmedelsvetenskap
- Matlagningskonst
- Konditori
- Nordamerika8
- Europa9
- Asien2
- Oceanien1
20 Konditori Diplom degrees found
Utvalda
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diplom
Heltid
2 år
Distansutbildning
Engelsk
Utvalda
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Examen i fransk och italiensk konditorikonst
- Parma, Italien
- Colorno, Italien
Diplom
Heltid
2 månader
På Campus
Engelsk
Lär dig konsten att skapa franska och italienska bakverk med French and Italian Pastry Arts Diploma, en helt fördjupande kurs som ges i två länder. Detta unika program är utformat för alla som älskar bakverk: 8 veckors praktisk, personlig utbildning 1 månads praktik i Frankrike eller Italien (valfritt) ett prestigefyllt gemensamt examensbevis från två internationellt erkända institutioner
Utvalda
Culinary Arts Academy Switzerland
Swiss Grand Diploma in Pastry & Chocolate Arts
- Port-Valais, Schweiz
Diplom
Heltid
3 terminer
På Campus
Engelsk
Förbättra dina konfektyr- och chokladkunskaper genom detta schweiziska Grand Diploma in Pastry & Chocolate. Börja med grunderna och arbeta dig upp till en hög nivå av innovativ excellens.
Le Cordon Bleu Mexico
Grand diplôme - matlagning och bakning
- Buenavista, Mexiko
- Mexicali, Mexiko
Diplom
Heltid
På Campus
Engelsk, Spanska
Grand Diplôme® är den mest omfattande program för kulinariska utbildning och ett större erkännande som finns i dag. Den består av Diploma Kitchen (Basic certifikat
City Unity College Nicosia
Diplom i kulinariska konster
- Nicosia, Cypern
Diplom
Engelsk
Studenter som är inskrivna i detta program tjänar ett diplom i kulinarisk konst som syftar till att förbereda studenter för matlagningspositioner på restauranger, hotell eller andra livsmedelsserviceverksamheter med framtida karriärmöjligheter i relaterade positioner. De kommer att utbildas och få akademisk instruktion om hur man tillämpar kunskaper och färdigheter som är nödvändiga för att komma in i hotellbranschen på en nivå som möjliggör fortbildning och / eller livslång anställning.
KES College
Culinary Arts, Bakery and Pastry Concentration in Culinary Arts Diploma
- Nicosia, Cypern
Diplom
Engelsk
Detta tvååriga program är en professionell läroplan där omfattande teoretisk utbildning och laboratoriespecialisering krävs inom gästfrihet, catering och restauranger. Genom att välja mellan de två koncentrationerna har eleverna möjlighet att gå med i gastronomisk konst och bageri och bageri och få den kunskap de behöver för att bli professionella kockar, bagare och konditorer.
Pacific Institute Of Culinary Arts
6 månaders professionellt diplom för bakning och konditorivaror
- Vancouver, Kanada
Diplom
På Campus
Engelsk
Baking & Pastry Arts-studenter börjar sin träning med mät- och skalningstekniker, köketerminologi och startar sin praktiska färdighetsträning i hantverksbröd, konditorivaror och smörgåsar, kakor, kakor, fyllningar, dessertsåser och choklad. Avancerad undervisning i våra konditori- och brödkök gör det möjligt för eleverna att skärpa sina praktiska färdigheter när de producerar hantverksbröd, bakverk, desserter och kakor för Blue Hat Bakery och pläterade desserter för Blue Hat Bistro.
International College Of Yayasan Melaka (ICYM)
Diplom i kulinarisk konst
- Malacca, Malaysia
Diplom
På Campus
Engelsk
Vi erbjuder ett examen i kulinarisk konst. Vi tar en praktisk inställning till gastronomi och hämtar vår inspiration från ett brett utbud av kulinariska traditioner.
Le Cordon Bleu University Ottawa
Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®
- Ottawa, Kanada
Diplom
På Campus
Engelsk
Fortsätt din kulinariska utbildning! Börja den mest intensiva och omfattande träningen i klassiska franska kulinariska tekniker. Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME® tjänas när du framgångsrikt slutför kurserna Basic, Intermediate och Superior i både kök och bakverk. Dessutom tjänar studenten ett köksdiplom och ett konditorivå. Läroplan: GRAND DIPLÔME® kombinerar köket och bakverk: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie
New City College Tower Hamlets campus
NIVÅ 3 STAD & GUILDS NVQ DIPLOMA I PROFESSIONELLT MATLAGNING
- Poplar, Storbritannien
Diplom
Engelsk
Det här är kursen som tar bra kockar och sätter dem på vägen till att bli stora kockar. Du kanske redan har en solid grund för kulinariska kunskaper och en bra teknisk skicklighet, men nivå 3-examen i professionell matlagning tar din matlagning till nya höjder och ger dig verktygen och självförtroendet att ta nästa stora steg i din kulinariska mat karriär.
Kenvale College
Diplom i kommersiell matlagning
- Randwick, Australien
Diplom
På Campus
Engelsk
Mat är ett universellt språk och en viktig del av livet. Förmågan att skapa oförglömliga rätter som tilltalar alla sinnen - smak, arom, struktur och presentation är en konst.
Wigan & Leigh College
PATISSERIE & KONFEKTIONSNIVÅ 3 DIPLOMA
- Wigan, Storbritannien
Diplom
Heltid
På Campus
Engelsk
Bagerifärdigheter är mycket efterfrågade i livsmedels- och dryckesindustrin. Som bagare kommer du att använda en rad olika metoder för att producera bröd och konfektyrprodukter.
JNA Institute Of Culinary Arts
Klasser för konditorivaror
- Online USA
Diplom
På Campus
Engelsk
Personalen och fakulteten försöker hjälpa studenten att utveckla positiva självbilder såväl som marknadsförbara färdigheter. Fakulteten, som använder moderna pedagogiska tekniker, lär eleverna i en realistisk arbetsmiljö.
ATI College Malaysia
Diplom i konditorivaror
- Kota Kinabalu, Malaysia
Diplom
Engelsk
Diploma in Pasty Arts är ett program som är skräddarsytt för att komplettera den kulinariska industrin.
Richmond upon Thames College
Professionell matlagning NVQ Diploma nivå 2 (deltid)
- Online United Kingdom
Diplom
På Campus
Engelsk
Det handlar om att lära sig laga mat. Det handlar om att få en kvalifikation för att stödja en jobbansökan för att starta en karriär inom restaurangbranschen.
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Visa mindre
Populära studieformat
Diplom Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst Konditori
Ett diplom är ett sätt att eleverna kan fortsätta sin utbildning. De olika examina som finns är kandidat, forskarutbildning och avancerade diplom. De kan ge ytterligare kvalifikationer och utbildning för yrkesverksamma eller hjälpa till att överbrygga klyftan mellan olika akademiska stadier. Ett diplom kan tjänas i ett antal ämnen som företag, humaniora, biologi, teknik och mycket mer.
Vad är en examen i Pastry? Detta program är utformat för dagens yrkesverksamma som vill lära sig klassiska franska tekniker, för någon som vill starta en karriär som arbetar i ett professionellt kök, eller bara för skojs skull. Varje program kommer att variera, men kursen ofta kommer att omfatta grundläggande, mellanliggande och överlägsen bakning tekniker. De flesta program inte kräver studenterna att ha tidigare kulinarisk upplevelse. Studenterna kommer att lära sig att förbereda ett brett utbud av kakor som är lämpliga att serveras i Tearooms, restauranger och konditori butiker.De kommer också att lära sig att förbereda samtida franska desserter och utforska avancerade tekniker för socker arbete och choklad.
Studenter som bedriver en bakelse diplom gynnas genom att de får utveckla kreativa färdigheter och finslipa sin personliga konstnärliga talanger. Det finns ett antal karriärmöjligheter för dem som vill bli proffs i konsten.
Kostnaderna med att tjäna ett diplom kommer att variera från en anläggning till en annan. Kostnadsfaktorer inkluderar längden på programmet, platsen för skolan, och rykte av programmet. Eleverna ska kontakta Vald skolor direkt för att ta reda vad som väntar ekonomiskt.
Den utbildning som ofta förbereder de studerande med rätt teknik och kreativa konstnärliga talang för att bli en professionell. Akademiker kan få arbete över hela världen i många olika platser, beroende på deras intressen och stil.Karriärmöjligheter kan innefatta konditor, personlig kock, kock instruktör, matkritikern, matstylist, kulinariska journalist eller entreprenör.
Hitta rätt konditorivaror kursen för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.