Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 11 Diplom Program i Kriminologi 2023

11 Diplom Program i Kriminologi 2023

Översikt

Ett diplom kan tjänas på två till fyra år, beroende på program, och det kan ge eleverna de värdefull kompetens och erfarenhet som krävs för att vara en värdefull medlem av arbetsplatsen. Tjänar en examen kan förbättra din anställningsbarhet och öka din intäktspotential, samt ger dig en solid pedagogisk grund för din karriär.

Vad är en examen i kriminologi? En examen i kriminologi kan hjälpa akademiker förstå brottslighet, kriminellt beteende, brottsförebyggande taktik, och hur det straffrättsliga systemet fungerar. Kurser erbjuds som täcker ämnen som psykologi, polisarbete, avvikande beteende, och korrigeringar. Eleverna att utveckla en förståelse av kriminologiska begrepp som de förbättrar sina speciella kunskaper och öva på dem i en verklighetstrogen miljö.

Individer som får sin examen examen med värdefulla yrkesskicklighet samt förbättrad läsning, skrivning, kritiskt tänkande och resonemang färdigheter.Dessa förbättrade färdigheter gör akademiker en värdefull tillgång inom kriminologi.

Kostnaden för att tjäna en examen i kriminologi kan variera beroende på varje enskild skola och diplom program. Det rekommenderas att studenterna kontakta deras potentiella skolor direkt för att få aktuell information om terminspriser och avgifter för sin examen.

Tjänar en kriminologi diplom kvalificerar akademiker att arbeta inom det straffrättsliga systemet, såsom i kriminalvården, eller polisen. Akademiker kan också välja att arbeta med sociala tjänster, gemenskap säkerhetsinitiativ, människorättsorganisationer, eller stödtjänster för brottsoffer. Med en examen i kriminologi, kan individer väljer att arbeta i offentliga eller privata sektorn samt i statliga eller ideella organ.

Kurser erbjuds på heltid eller deltid, och online-utbildning alternativ är tillgängliga, så att eleverna kan få sin examen på egen hand bekvämt schema.Om du vill veta mer om att tjäna en examen i kriminologi, bara söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Diplom
  • Studier i juridik
  • Straffrätt
  • Kriminologi
Studiefält
  • Studier i juridik (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat