Keystone logo

61 Diplom Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst 2024

Filter

Filter

  • Diplom
  • Livsmedelsvetenskap
  • Matlagningskonst
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (61)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Diplom Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst

Diploma program erbjuda studenterna en möjlighet att öka sina kunskaper, färdigheter och förmågor, och göra det i en kort tid. Med ett diplom, kan utexaminerade hitta spännande karriärmöjligheter inom många olika områden.

Precis vad är en examen i kulinarisk konst? Detta diplom kan tjänas i ungefär ett till två år, beroende på hur mycket tid en student kan ägna åt sin skolgång. Att lära sig att skapa god mat är bara ett steg i en kulinarisk konst program. Eleverna lär sig också att behärska kök tekniker, utvecklingen av köket, påverkan från kulturen på mat, och att visa ledarskap och förtroende i köket och utanför.

Diploma program kan vara mycket fördelaktigt för akademiker. Individer få verkliga karriär erfarenhet, de förbättra sina nödvändiga kulinariska färdigheter, och de har möjlighet att öka sina ämneskunskaper, vilket gör akademiker med en examen i måltidskunskap mycket önskvärda för företagen.

Kostnaden för att tjäna en examen i måltidskunskap kan variera beroende på hur lång tid det tar att tjäna, liksom varje skolas särskilda undervisning priser och avgifter. Intresserade studenter bör planera på att kontakta alla blivande skolor för att få relevant ekonomisk information. Ekonomiskt stöd kan också vara tillgängliga för att hjälpa kompensera kostnaderna för att tjäna ett diplom.

Personer med en examen i måltidskunskap kan arbeta i alla gastronomiska branschen, som restaurangchef, en professionell eller kock, som en matleverantör eller en catering direktör, chef cook ett kafé eller bistro, eller som en direktör för en matdistributören . Akademiker kan också föra en mer företagarvänlig väg och öppna sin egen restaurang.

Många skolor erbjuder i-person eller online klasser, vilket ger dig chansen att tjäna din examen i måltidskunskap på ditt schema.För att komma igång på din utbildning idag, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.