Keystone logo

10 Diplom Program i Professionell matlagning 2024

Filter

Filter

  • Diplom
  • Livsmedelsvetenskap
  • Professionell matlagning
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    Diplom Program i Professionell matlagning

    Samhällskunskaper och tekniska högskolor erbjuder ett diplom för att indikera ämneshantering för en mängd olika färdigheter och ämnen. Diplom erkänns ofta globalt och kan ge en konkurrensfördel på arbetsmarknaden.
    Vad är ett examensbevis i professionell matlagning? Kursinstruktionen täcker internationellt kök, inklusive franska, italienska och asiatiska. Gastronomi, menyutveckling, säkerhet, hygien, kulinarisk dekoration, bakning, bakverklagning och det senaste inom matlagningsteknik lärs ofta. Vissa kurser undervisar akademiskt skrivande, ekonomisk förvaltning, köksledning, personalutveckling och affärsetik. De flesta kräver att eleverna ges en tentamen i slutet av kursinstruktionen. Programmen tar sex månader till ett år att slutföra, beroende på heltid eller deltid och institutionen.
    Organisations- och ledningsförmåga sträcker sig bortom köket för att positivt påverka andra aspekter av elevernas liv. Affärsfärdigheter övergår också köket, vilket kan hjälpa personer med personlig ekonomi, entreprenörskap och karriärtillväxt.
    Kulinariska program är tillgängliga över hela världen, så därmed förknippade kostnader för att delta varierar beroende på plats, institution och varaktighet. Ytterligare forskning behövs för att fastställa alla kostnader som är förknippade med ett visst program.
    Ett diplom i professionell matlagning förbereder eleverna att arbeta i kulinariska konster positioner. Potentiella jobb inkluderar restaurangchef, kökschef, chef, restaurangägare, konditor, sous chef och cateringchef. Kockar arbetar i en mängd olika branscher och företag, inklusive restauranger, kryssningsfartyg, hotell, sjukhus, vårdhem och industriell catering. Ytterligare karriärmöjligheter finns som personliga kockar, matchefer, matbloggare, matvetenskapsmän, matstylister, bagare, chokladkötare, livsmedelssäkerhetsdirektörer, företagschefer, mat- och dryckedirektörer, linjekockar, prep-kockar och snabbmatskonsulter.
    Heltid och deltidsprogram är tillgängliga med campus eller online-instruktioner från olika institutioner för att passa ditt upptagna schema. För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.