Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 8 Diplom Program i Reklam 2023

8 Diplom Program i Reklam 2023

Översikt

När du letar efter ett sätt att ytterligare din utbildning efter gymnasiet, men inte vill få en fyraårig examen, är ett diplom det perfekta alternativet. Ett diplom tar normalt ett till två år att slutföra och kan tjänas i en mängd olika ämnen.

Vad är en examen i reklam? Ett program i reklam kan omfatta ett obegränsat antal ämnen med anknytning till området. Du kan behöva studera marknadsföring, populärkultur, de senaste trenderna, konst, grafisk design, datorprogram eller mer. Du kan också behöva utföra projekt för klass, inklusive sken reklamkampanjer och skapa din egen design eller annonser. Matematik, naturvetenskap eller språkkurser kan också krävas för att bli en mer väl avrundad student.

Det finns en hel del fördelar med att ta en examen i reklam. Ett diplom kan göra dig till en bättre kandidat för en mängd olika karriärmöjligheter. Du kan till och med vara mer kvalificerad för en befordran på ditt nuvarande jobb.De med högre grader kan också njuta av en högre inkomst än de utan.

Kostnaden för din examen i reklam kommer att bero på skolan och program du väljer. Du bör kontakta varje skolas antagningsenheten för mer information om undervisning, avgifter och ekonomiskt stöd.

En examen i reklam kan ställa dig upp för ett brett spektrum av karriärmöjligheter. Du kan gå vidare till att arbeta på en tidning, en TV eller radio station, eller en marknadsföringsfirma eller byrå. Du kan också arbeta inom marknadsavdelningen företag både stora och små, skapar reklamkampanjer för att behålla kunder eller attrahera nya. En examen i reklam är också en stark bas för en ytterligare examen i reklam eller marknadsföring.

När du har bestämt vilket program du vill driva, är det dags att tillämpa. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

 • Diplom
 • Studier i marknadsföring
 • Reklam
Studiefält
 • Studier i marknadsföring (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat