Keystone logo

2 Diplom Program i Biovetenskap Hortikultur Växtvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Diplom
  • Biovetenskap
  • Hortikultur
  • Växtvetenskap
Studiefält
  • Biovetenskap (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Diplom Program i Biovetenskap Hortikultur Växtvetenskap

Ta emot din examen i ett visst ämne av studien är en unik, effektiv och ofta kostnadseffektivt sätt att få en utbildning. Diplom program är vanligtvis mycket bra på att förbereda studenterna för arbetslivet genom att presentera dem med en mängd olika material som är både akademiskt och praktisk natur.

Men vad är en examen i växtforskning? Studenter som brinner för alla aspekter av botanik och biologi kan vara intresserade av denna grad av studien, där de kanske kan ta kurser i fält botanik, fytokemikalier, växt komposition, biologiska grunder, mat och näring, odling och jordbruk. Om eleverna väljer, kan de också kunna specialisera sig på en viss gren av växtforskning, såsom biokemi eller träd vetenskap.

Plant Sciences diplom innehavare gynnas ofta av sin utbildning på många olika sätt, från en ökad förståelse av den naturliga miljön som helhet, till en förbättring av social kompetens och även vetenskapliga processer.

Många studenter oroar sig kostnader när in i ett diplom program. Det rekommenderas att de kontrollerar sina blivande skolor att få siffror för beräknad undervisning och andra avgifter, eftersom dessa finansiella detaljer kan skilja sig från plats till plats.

Efter examen kan de som har växtforskning diplom kunna hitta jobb som forskare, botanists, biologer, analytiker, kultivatorer, författare eller lärare. Många olika discipliner och enheter, från jordbruks- och livsmedelsvetenskap till fytosanitära medicin och botaniska företag, kan vara intresserade av att anställa dig för din expertis inom området. Du kommer sannolikt att kunna genomföra undersökningar, skriva rapporter, följa upp verksamheten och hantera anläggningen eller biologi relaterade processer.

Det finns många olika platser och vägar att gå om att få din examen i växtforskning. Att hitta den skola som är bäst lämpad för dina behov, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.