15 Franska köket degrees found
- Livsmedelsvetenskap
- Internationella köket
- Franska köket
- Europa9
- Nordamerika6
15 Franska köket degrees found
Utvalda
FERRANDI Paris
Avancerat professionellt program i franska bakverk (certifikat)
- Rennes, Frankrike
- Bordeaux, Frankrike
Certifikat
Heltid
8 Veckor
På Campus
Engelsk
Att bemästra konsten att franska bakverk kräver stringens och precision men också en förmåga att utveckla och förnya ett erbjudande. Boutique-, dekorations- och eventprodukter kommer att behandlas under vårt nya program, för att ge deltagarna ny inspiration och teknik från konditorer på hög nivå.
Utvalda
FERRANDI Paris
Intensivt professionellt program i franska bakverk (certifikat)
- Paris, Frankrike
- Dijon, Frankrike + 2 more
Certifikat
Heltid
16 Veckor
På Campus
Engelsk
Programmen är utformade med proffs inom franska konditorivaror och enologi, och genomtänkte ett kreativitetsprojekt för vin och kök, för att förstå och förvärva kunskapen och kunskapen om en konst som snart är kopplad till den franska terroiren.
Utvalda
FERRANDI Paris
Introduktion till grunderna för franska bakverk (certifikat)
- Rennes, Frankrike
- Bordeaux, Frankrike
Certifikat
Heltid
2 Veckor
På Campus
Engelsk
Programmen "Introduktion till grunderna" är utformade speciellt för matentusiaster, blivande entreprenörer eller yrkesverksamma som vill upptäcka grunderna i fransk gastronomi. Genom dessa mycket uppslukande och praktiska program kommer deltagarna att tillägna sig grunderna för professionella tekniker, förstå arbetsmiljön i ett professionellt kök och behärska de mest ikoniska recepten inom fransk gastronomi.
Utvalda
FERRANDI Paris
Avancerat professionellt program i franskt kök (certifikat)
- Rennes, Frankrike
- Bordeaux, Frankrike
Certifikat
Heltid
8 Veckor
På Campus
Engelsk
Om du är en kulinarisk professionell eller utbildad i köket, är detta ett spännande tillfälle att fullända dina färdigheter, förbättra din kreativitet, hitta din egen kulinariska stil och upptäcka de senaste trenderna och teknikerna.
Utvalda
FERRANDI Paris
Intensivt professionellt program i franskt kök (certifikat)
- Dijon, Frankrike
- Rennes, Frankrike + 1 more
Certifikat
Heltid
16 Veckor
På Campus
Engelsk
Programmen är utformade med proffs inom franskt kök och enologi, och genomtänkt ett kreativitetsprojekt för vin och kök, för att förstå och förvärva kunskapen och kunskapen om en konst som snart är kopplad till den franska terroiren.
Utvalda
FERRANDI Paris
Introduktion till det franska kökets grunder (certifikat)
- Rennes, Frankrike
- Bordeaux, Frankrike
Certifikat
Heltid
2 Veckor
På Campus
Engelsk
Programmen "Introduktion till grunderna" är utformade speciellt för matentusiaster, blivande entreprenörer eller yrkesverksamma som vill upptäcka grunderna i fransk gastronomi. Genom dessa mycket uppslukande och praktiska program kommer deltagarna att tillägna sig grunderna för professionella tekniker, förstå arbetsmiljön i ett professionellt kök och behärska de mest ikoniska recepten inom fransk gastronomi.
Le Cordon Bleu Mexico
Grand diplôme - matlagning och bakning
- Buenavista, Mexiko
- Mexicali, Mexiko
Diplom
Heltid
På Campus
Engelsk, Spanska
Grand Diplôme® är den mest omfattande program för kulinariska utbildning och ett större erkännande som finns i dag. Den består av Diploma Kitchen (Basic certifikat
Le Cordon Bleu Mexico
Mellanliggande matlagning kurs
- Buenavista, Mexiko
- Mexicali, Mexiko
Certifikat
Heltid
På Campus
Engelsk, Spanska
Fortsätter med de kunskaper som förvärvats på grundnivå, betonar mellannivå klassiska, traditionella recept och presentation av rätter och vikten av
Le Cordon Bleu Mexico
Pentry kurs
- Buenavista, Mexiko
- Mexicali, Mexiko
Certifikat
Heltid
På Campus
Engelsk, Spanska
Från den första dagen ska studenten lära sig principer, grunder, stiftelser och matlagningstekniker för att eftersträva en internationell nivå, som ger de nödvändiga verktygen för att
Le Cordon Bleu University Ottawa
Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®
- Ottawa, Kanada
Diplom
På Campus
Engelsk
Fortsätt din kulinariska utbildning! Börja den mest intensiva och omfattande träningen i klassiska franska kulinariska tekniker. Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME® tjänas när du framgångsrikt slutför kurserna Basic, Intermediate och Superior i både kök och bakverk. Dessutom tjänar studenten ett köksdiplom och ett konditorivå. Läroplan: GRAND DIPLÔME® kombinerar köket och bakverk: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie
Ecole Lenôtre
Kockutbildning ECOLE Lenôtre - 7 månader
- Rungis, Frankrike
Diplom
Heltid
7 månader
På Campus
Engelsk
Cooking Chef-utbildningen har skapats för personer som vill utbilda sig eller återuppfinna sig själva inom matlagning, för dem som vill lära sig från grunden till den höga nivån av fransk köksteknik på 7 månader.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Franska pastry Arts Diploma
- Yssingeaux, Frankrike
Kurs
Heltid
6 månader
På Campus
Engelsk
Program om sex månader för kulinariska och konditorientusiaster, karriärväxlare, entreprenörer och alla som är intresserade av att arbeta inom gastronomiska universum.
Le Cordon Bleu Mexico
Topp matlagning kurs
- Buenavista, Mexiko
- Mexicali, Mexiko
Certifikat
Heltid
På Campus
Engelsk, Spanska
Vi närmar oss den samtida internationella rätter och nya trender. I den här kursen eleverna uppmuntras att utveckla sofistikerade recept med kreativitet, använder och
Le Cordon Bleu University Ottawa
Grundläggande konditorbevis
- Ottawa, Kanada
Magisterdiplom
På Campus
Engelsk
Lär dig de klassiska teknikerna för att kombinera ingredienser i rika bakverk. Huvudingredienserna i fransk konditori är mjöl, smör, ägg och "savoir-faire!" Genom att lära sig deras olika kombinationer, egenskaper och applikationer kommer du att lära dig att göra olika typer av konditori som paté sablée, paté feuilletée och choux pasta; och traditionella slott som Saint Honoré, Black Forest och Paris-Brest. Demonstrationerna och de praktiska sessionerna leder dig steg för steg igenom grunderna för fransk konditori. Basic Pastry är det första steget, följt av mellanliggande och överlägsen i att slutföra ditt Diplôme de Pâtisserie.
Ecole Lenôtre
Grunderna i det franska köket - 6 veckor
- Rungis, Frankrike
Certifikat
Heltid
6 Veckor
På Campus
Franska, Engelsk
Grunderna i det franska köket har skapats för personer som vill utbilda sig eller återuppfinna sig själva inom matlagning, och för dem som vill lära sig grunderna på 6 veckor.
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Populära studieformat
Populära platser
Akademisk kurs Program i Livsmedelsvetenskap Internationella köket Franska köket
Forskare i programmet för fransk mat kan förvänta sig att lära sig en mängd olika tekniker relaterade till moderna och historiska franska stilar av matlagning, dryckesparningar och bordsservering. Behärskning av dessa professionella stilar kan göra det möjligt för studenter att bedriva en karriär på internationell nivå.