Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 9 Högskolecertifikat  (Magisterdiplom) Program i Socialt arbete 2023

9 Magisterdiplom Program i Socialt arbete 2023

Översikt

Inskrivning i ett examensprogram kan vara ett sätt för studenter att få expertkunskap om vissa ämnen som kan leda till fler karriärmöjligheter. Denna typ av program är vanligtvis tillgängligt för alla som har fullgjort en kandidatexamen.

Vad är ett examensbevis i socialt arbete? I detta program används ofta kurser som täcker ämnen som funktionshinder, drog- och alkoholmissbruk och familjeundersökningar för att ge eleverna en fullständig förståelse för hur man kan hjälpa till att kämpa för familjer. Studier kan också fokusera på ämnen som psykologi för att runda ut kunskap om hur och varför familjemedlemmen interagerar med varandra på vissa sätt. Programmet täcker ibland policyutveckling och implantering för att hjälpa forskare att få en grundlig förståelse för hur lagar påverkar familjeenheter.

Programdeltagare brukar odla flera färdigheter samtidigt som de är inskrivna i ett examensbevisprogram. Färdigheter som kommunikation och problemlösning kan leda till arbetstillfällen och högre löner i framtiden, medan analytiskt tänkande är användbart i flera aspekter av livet.

Det finns inget fast pris för ett examensbevis. Eftersom varje universitet har sina egna läromedel varierar priserna drastiskt. Faktorer som programmets placering kan också påverka kostnaden.

En examensbevis i socialt arbete gör vanligtvis individer berättigade till en mängd givande karriärer. Många väljer att bli rådgivare, medan andra hittar arbete som familjeförvaltare. Studenter kan bedriva karriär som familje- och relationstjänstemän eller forskare och policyspecialister. Positioner som familjeprogramsamordnare eller internationella utvecklingsarbetare kan också vara tillgängliga.

Medan examensbevisprogrammen vanligtvis erbjuds både personligen och online, finner många att det tar mer flexibilitet än sina scheman att ta klasser på distans. För att hitta rätt universitet, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Magisterdiplom
  • Samhällsvetenskap
  • Socialt arbete
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat