59 Hantering av mat och dryck degrees found
- Livsmedelsvetenskap
- Mat och dryck-verksamheter
- Hantering av mat och dryck
- Nordamerika37
- Europa18
- Asien3
- Oceanien2
59 Hantering av mat och dryck degrees found
Utvalda
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Forskarexamen i kulinarisk konst och kökshantering
- Barcelona, Spanien
Masterexamen
Heltid
3 månader
På Campus
Engelsk, Spanska
Postgraduate Degree in Culinary Arts and Kitchen Management erbjuder professionell utbildning för gastronomiskt entreprenörskap och/eller för att arbeta på exklusiva restauranger, hotellkedjor och andra destinationer inom cateringbranschen i direktiv och ledning.
Utvalda
Centennial College
Examensbevis i livsmedelsmedia
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Magisterdiplom
Heltid
2 terminer
På Campus
Engelsk
Centennial College 's Food Media -examenprogram kommer att sammanföra din passion för livsmedelsindustrin och media för att ge dig de nödvändiga färdigheterna för att lyckas som livsmedelsproduktskapare, utvecklare, programledare, annonsör och marknadsförare. Genom att fokusera på entreprenörsanvändning av personligt varumärke och marknadsföring får du kunskap för att framgångsrikt annonsera och marknadsföra din egen livsmedelsprodukt eller tjänst.
Utvalda
OSTELEA | Distancia
Högre kurs i ledning av catering- och mat- och dryckesföretag
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien + 1 more
Kurs
Deltid
9 månader
Blandad, Distansutbildning
Spanska
Turism är en av de mest relevanta ekonomiska aktiviteterna i den spanska ekonomin och en av de grundläggande sektorerna i landets sociala och ekonomiska utveckling. Inom sektorn är restaurangområdet, med mer än 270 000 anläggningar och 1,3 miljoner jobb, ett av de snabbast växande områdena och en av de viktigaste delarna av turistaktiviteter.
Utvalda
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Civilingenjör i Food Industry Management
- Pollentia, Italien
Magisterexamen
Heltid
2 år
På Campus
Engelsk
MSc i Food Industry Management få en gedigen kunskap om livsmedelssystem och de ekonomiska, sociala och kulturella processerna relaterade till mat. Lär dig att läsa och tolka snabbt utvecklande marknadstrender för att positionera dig i arbetslivet som innovationsspecialist, marknadsanalytiker eller produkt- och affärsutvecklare.
Utvalda
CESIF
Online Master i Agri-Food Industry Management
- Madrid, Spanien
Kurs
Heltid
12 månader
Distansutbildning
Spanska
Omfattande förvaltning av en jordbrukslivsmedelsindustri representerar en enorm konkurrensfördel eftersom den tillåter: öppna nya kommersiella kanaler, öka försäljningen, förbättra konsumenternas förtroende, sälja innovativa produkter, undvika livsmedelsvarningar och kriser, minimera effekterna, förbättra produktionskostnaderna, etc.
Utvalda
ISAG - European Business School
Professionell högre teknisk kurs i catering och dryck
- Porto, Portugal
- Online
Kurs
Heltid
2 år
På Campus
Portugisiska
Denna kurs syftar till att utbilda specialiserade seniora tekniker för att styra, samordna och kontrollera aktiviteterna och driften av mat- och dryckestjänster (mat och dryck) i catering- och dryckesanläggningar, integrerade eller inte i hotellenheter, vilket garanterar kvaliteten på tjänsten, optimeringen resurser och maximera verksamhetens lönsamhet.
Utvalda
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
University Extension Course Revenue Management in Catering Centers
- Madrid, Spanien
Kurs
Heltid
2 månader
Distansutbildning
Spanska
Fast-track counseling
Revenue Management är en ledningsfilosofi som ökar lönsamheten för tjänsteföretag med fast kapacitet såsom hotell, flygbolag etc. Inom dessa sektorer finns idag en hög implementeringsgrad. Restaurangsektorn har mycket liknande egenskaper som dessa branscher, så dess tillämpning skulle vara mycket intressant, men dess tillämpning är ännu inte utbredd.
Utvalda
Alison Free Online Learning
Kurs i Food Service Excellence - styckning och bearbetning av kött
- Online USA
Kurs
Heltid, Deltid
1 timme
Distansutbildning
Engelsk
Lär dig standardprocedurerna för köttbearbetning och -styckning i denna gratis online Food Service Excellence - Köttskärning och -bearbetningskurs. Denna certifikatkurs lär dig om styckning och bearbetning av kött för livsmedelsbranschen. Vi studerar olika typer av kött och fågel och lägger fram terminologin som används för att diskutera dem.
Utvalda
The Algonquin College of Applied Arts and Technology
Diploma in Culinary Management
- Ottawa, Kanada
Diplom
Heltid
2 år
På Campus
Engelsk
Utvalda
Georgian College
Diplom i kulinarisk ledning (CULN)
- Barrie, Kanada
- Online
Diplom
Heltid
2 år
På Campus
Engelsk
Rör vid, smaka, känn skillnaden! Studenter utvecklar jobbklara färdigheter som är en del av framgången som kulinariska proffs inom flera sektorer inom livsmedelsbranschen. De skaffar sig kunskap och skicklighet för att arbeta i världens bästa kök, i en lärmiljö berikad genom exponering för kockar och branschledare.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i köksmästare IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Heltid
24 månader
Distansutbildning
Tysk
Kock är mer än bara en titel. Den mest traditionella av de gastronomiska magisterexamen är grunden för ett framgångsrikt inträde på chefsnivå och ledning inom hotell- och restaurangbranschen, inom kommunal catering, inom catering – men även inom industri, utbildning och många andra områden.
Ancilla College
Lierad med tillämpad vetenskap i kulinariska Arts Management
- Donaldson, Amerikas förenta stater
Yrkesexamen i tillämpad vetenskap
Heltid
På Campus
Engelsk
AAS i kulinariska Arts Management förbereder ancilla studenterna för framgångsrika karriärer i en växande område. Professionella kockar arbetar i restauranger, resorts, hotell, sjukhus och huvudkontor. Att vara en kock, för många människor, är det första steget att bygga ett företag i food service eller orten ledningen ...
Cookery School at Little Portland Street
Kock certifikat i mat & vin
- London, Storbritannien
Certifikat
Heltid
På Campus
Engelsk
Denna spännande snabbspår, ger sex veckors intensiv professionell matlagningskurs största möjliga kulinariska kunskaper. Deltagarna kan sedan gå vidare för att börja arbeta som kock på ett professionellt kök, gör säsonger på en yacht eller i en stuga, tillgodose middagsbjudningar eller helt enkelt öka sin egen matlagning repertoar.
Executive Hotel Management College
Dubbel diplom hotell och mat & dryck ledning + betald co-op
- Vancouver, Kanada
Diplom
Heltid
2 år
På Campus
Dual Hotell / Food & Beverage Management Program är intensiv och omfattande. Att bygga på den grund som föreskrivs i ett års program. Inom loppet av två år kommer eleverna fylla sammanlagt 16 kurser, som bygger på läroplanen som skapats av Educational Institute of American Hotel och Lodging Association, som ger dem möjlighet att få de kunskaper och behärska de färdigheter som behövs i både hotell och mat & Beverage Management.
Royal Gurkhas Institute of Technology (RGIT) (All campuses)
Certifikat IV i kommersiell matlagning
- Melbourne, Australien
Certifikat
Engelsk
RGIT Australia's Certificate IV in Commercial Cookery (SIT40516) kurs ger studenterna möjlighet att lära sig alla aspekter av att arbeta i ett professionellt kök inklusive urval, förberedelse och matlagning av olika livsmedel och tekniker. Ämnen som omfattas inkluderar hygienprocedurer på arbetsplatsen, mottagning och lagring av förnödenheter samt lärande om kvalitetskontroll, lagerkontroll, cateringintäkter och -kostnader, massmatlagning matsäkerhet, ekonomi och mänskliga resurser.
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Visa mindre
Populära studieformat
Akademisk kurs Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Hantering av mat och dryck
Studenter som är intresserade av att hantera en matservering operation kommer att gynnas av ett livsmedel och dryck hanteringsprogram. Klasser kan innefatta culinary matematik, produktidentifiering, livsmedelssäkerhet, inköp, sprit skulder och bankett möte och planering.