Keystone logo
Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Introduktion

Aeropole" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/37/37618_Crew.jpg" alt="Aeropole" />

Om alt = "Aeropole

alt = "Aeropole är en premiumflygakademi som grundades 2010. Vi är specialister på pilotutbildning för tekniskt avancerade flygplan. Vi driver en flotta av moderna diamanter med Helsingfors-Malmi, Finland, som vår huvudbas. Vår godkända organisation med dess högt kvalificerade och erfarna instruktörer är tillgängliga och redo att tillgodose dina specifika behov, oavsett om du är ny inom luftfarten eller en flygpilot.

Vårt mål

Vi på alt = "Aeropole brinner för att ge dig utmärkt flygträning. Vårt mål är att vara den främsta flygskolan i Finland vad gäller kvalitet. Vårt löfte till dig är att erbjuda överlägsen kvalitet inom kundservice, utbildning, utrustning och personal.

1. Utmärkt kundservice

Vi kommer bara att lova att vi kan hålla. Detta innebär punktliga och rättvisa träningsavtal, lättförståeliga priser och öppen kommunikation när saker och ting förändras. Träningsplanerna är individuellt anpassade till dina behov, vare sig det är under ordinarie arbetstid eller kvällar och helger.

2. Utbildningens kvalitet

Vi har en mycket pedagogisk inställning till utbildning. Vi är inte här för att visa upp våra flygfärdigheter eller erfarenheter, utan för att utbilda våra studenter till att vara säkra och säkra piloter, oavsett om deras flygmål är professionella eller för fritid. Vi har tagit ett nytt synsätt på ett utbildnings- och kvalitetssystem som inte har sett i någon annan finsk flygskola tidigare. Våra undervisningsmetoder är beprövade system i världsklass, som vi har anpassat och ytterligare förbättrat för den lokala nordiska miljön - och de uppfyller och överträffar europeiska luftfartsbestämmelser till fullo.

3. Moderna flygplan

Våra flygplan är avancerade, perfekta för träning och har en extremt bra säkerhetsrekord (i själva verket de bästa i branschen.) Vi vågar hävda att driva den nyaste och modernaste träningsflottan i Finland i vår priskategori . Alla våra elever uppmuntras att träna på glas cockpitflygplan, och vi undervisar också om traditionella instrument för att ge våra elever alla de färdigheter de behöver.

4. Professionella och begåvade instruktörer

Våra instruktörer har hundratals, om inte tusentals timmars erfarenhet som instruktörer och de flesta har erfarenhet av flyg- eller charterflyg. De är med oss eftersom de tycker att det är lönande och brinner för kvalitet - inte bara för att få fler flygtimmar. Som sagt vilar kvaliteten på instruktionerna inte på enskilda instruktörers axlar utan vårdas av vår metodiska metod för kvalitet i vår organisation och lärande.

Vår övertygelse är att det enda sättet att hålla oss på topp är att erkänna det faktum att vi alla är på en oändlig resa med lärande - excellence kommer genom uthållighet och ständig förbättring. Låt inte denna besatthet av oss förhindra dig från att njuta av det du ska uppleva med oss: spänning och kul är en oskiljbar del av flyget, vare sig du är en ambitiös privatpilot eller starta en ny och givande luftfartskarriär. Låt oss vägleda dig genom dessa upplevelser på ett säkert sätt!

Vilka är vi?

Vi är flyg- och affärspersonal med kompletterande bakgrunder: flyg- och charterpiloter, karriärinstruktörer, flygingenjörer, affärschefer och entreprenörer. Vi var frustrerade över bristen på en flygskola som verkligen var intresserad av deras elevens lärande och kundservice, så vi grundade en. Vi kanske inte är den billigaste flygskolan runt, men vi strävar verkligen efter att vara bäst!

godkännanden

  • EASA ATO-certifikat FI.ATO.2016 - Finska CAA-godkännande för alla kurser under en godkänd utbildningsorganisation (ATO) enligt European Aviation Safety Agency (EASA) regler.
  • EASA ATO-certifikat DK / ATO / 011 - Danska CAA-godkännande för alla kurser under en godkänd utbildningsorganisation (ATO) enligt European Aviation Safety Agency (EASA) regler.

Platser

  • Helsinki

    Helsinki-Malmi Airport Main terminal, 00700, Helsinki

    Frågor