Keystone logo
ALMA - The School of Italian Culinary Arts Examen i fransk och italiensk konditorikonst
ALMA - The School of Italian Culinary Arts

Examen i fransk och italiensk konditorikonst

2 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

27 May 2024

EUR 18 700 / per course

På Campus

Introduktion

The Art of French & Italian Pastry Arts Diploma är en mycket praktisk utbildning som ges vid de enastående anläggningarna École Ducasse - École Nationale Supérieure de Pâtisserie Française, i det ikoniska Chateau de Montbarnier i Yssingeaux i Frankrike, och ALMA the School of Italian Culinary Arts, i det vackra Ducal Palace of Colorno i Italien.

Du kommer att tillbringa 4 veckor på varje plats för att helt fördjupa dig i den kultur och de tekniker som gör franska och italienska bakverk kända över hela världen. Du får sedan möjlighet att omsätta det du lärt dig i praktiken under en månads praktik (valfritt) i ett av de två länderna.

Programmet är begränsat till med högst 14 studenter och täcker ett komplett utbud av konditori- och dessertkonst - från traditionella kex, tårtor och kakor till choklad, gelato och mer. Du får lära dig av världsledande konditorer och mästare i deras hantverk i praktiska lektioner som är utformade för att ta dig långt bortom grunderna i konditori.

KURSEN HÅLLS PÅ ENGELSKA, BÅDE I FRANKRIKE OCH ITALIEN

Antagningar

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor