Diplom i kulinariska konster
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Nyckelinformation
Campus läge
Lucerne, Schweiz
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
1 - 3 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Diplom Culinary Arts
BHMS Diploma in Culinary Arts introducerar eleverna till världen av livsmedelsproduktion genom grundläggande operativa tekniker och praktisk kompetensutbildning. Höjdpunkterna i denna 1-åriga kursen omfattar klassiska europeiska matlagningsmetoder, skärningar, lager och såser som grundsten. Patisserie färdigheter utvecklas genom två specialiserade kurser och branschens grundläggande krav på livsmedelssäkerhet och näring undervisas för att förbereda elevernas första branschutbildning.
BHMS kulinariska faciliteter
BHMS uppgraderade sina kulinariska faciliteter och lade till ett nytt, state-of-the-art träningskök till det befintliga produktionsköket. I den här stressfria miljön har kulinariska studenter i varje år av programmet chansen att förvärva och öva kärnkunniga färdigheter och kompetenser innan de appliceras på en ekologisk matproduktionens köksmiljö.
Diplom i kulinariska konster
Detta 6-12-månaders diplom i Culinary Arts-programmet introducerar eleverna till världen av livsmedelsproduktion genom grundläggande driftstekniker och praktisk kompetensutbildning. Eleverna introduceras till de grundläggande matlagningsmetoderna, köksutrustning, maskiner och redskap, samt kostkostnader och köksrutiner. Eleverna lär sig också hur man använder matredienser, utvecklar sina färdigheter i att använda köksutrustning och redskap, lära sig att förbereda grundläggande lager, soppor, såser och sallader och bli bekanta med köttterminologi, näring och köksredovisning. Efter att ha fullgjort de första 6 månaderna av examensstudierna kvalificerar sig studenterna till 4-6 månaders betald praktik i ett av de många kända schweiziska matsalarna.
Högre examen i kulinariska konster
Detta 6-12-månaders högre examensbevis i kulinariska koncept bygger på studentens grundläggande förståelse för internationella kulinariska principer som erhållits på diplomnivå (1: a året av studier). Eleverna utforskar europeiska och etniska rätter genom att förbereda ett brett utbud av recept, inklusive typiska aptitretare, fisk, vegetarisk, huvudrätter, samt bakverk och desserter. Studenterna lär sig också kommunikation och ledarskap, ledarskap och lagarbete och gästrelationer. Efter att ha lyckats slutföra de första 6 månaderna av de högre examensstudierna, kvalificerar sig studenterna för en 4-6 månad betald praktikplats i en av de många kända schweiziska matsalarna.
Direkt tillträde till kulinariska konster
Direktregistreringsstatus till högskolan i matematikprogram beviljas sökande som framgångsrikt har genomfört minst ett läsår på matlagningsutbildning (med engelska som studiemedium) hos en ackrediterad institution och har ett verifierat matlagningscertifikat från en topp -klasshotell eller en restaurang.
Syftet med programmet
BHMS Diploma in Culinary Arts-programmet är speciellt utformat för unga vuxna som vill komma in på gastronomiområdet. Programmet erbjuder studenter praktisk och professionell kärnkompetensutbildning i livsmedelsskapande, så att de har full behörighet att bidra till branschen. Detta bär ett stort värde och prestige med arbetsgivare världen över. Det kan också gynna människor som vill ha den nödvändiga specialkunskapen när de överväger att öppna sitt eget kulinariska eller cateringföretag. Studenter med lämpliga kvalifikationer kan gå in i programmet under det andra året. Detta första årsprogram introducerar potentiella studenter till den underbara världen av mat och matproduktion. Det lär ut grundläggande matproduktionstekniker och låter eleverna förstå vad kraven är att industrin kräver framtida culinarians. Denna grundläggande kurs förbereder en student för sin första praktik i ett kommersiellt kök och gör att han / hon kan utveckla sitt förtroende, teamwork förmåga, kunskaper och färdigheter för att överleva i trängsel i ett stort, fullt fungerande kök.
Kursinnehåll
KODA |