Keystone logo
© BIMM University
Bayswater College

Bayswater College

Bayswater College

Introduktion

Ett äventyr genom utbildning

Välkommen till Bayswater College , grundad 1973. Vi erbjuder engagerande erfarenheter genom utbildning på alla stadier av livet. Oavsett om du är i skolan eller universitetet, jobbsökande, professionell eller pensionär, kommer våra kurser att hjälpa dig att utveckla din karriär och förbättra ditt liv.

Genom äventyr, utbildning och formella kvalifikationer har Bayswater College globala medborgare värda erfarenheter i över 45 år.

Meddelande från grundarna:

Vi grundade Bayswater Education eftersom vi vet att utbildning och resor är livets största äventyr. Vårt uppdrag att inspirera och utbilda börjar i våra vackra, moderna klassrum och sträcker sig till samhällen och kulturer över hela världen.

Vi erbjuder en plattform för effektiv lärande genom resor, boende, klasser och aktivitetsprogram och vi erbjuder strukturerad vägledning under hela din resa. Vi vill också utöka vårt uppdrag utanför våra gränser, så när du anmäler dig till oss erbjuder vi samma utbildning till en missgynnad person.

James Herbertson och Stephan Roussounis

tidslinje:

2017

 • Bayswater Education etablerade

2018

 • Förvärv av LSC Stanton, ett college i centrala London bildades från två etablerade skolor i London 2015. Stanton School of English grundades 1973 och London Study Center (LSC) grundades 1975.

2019

 • Lanseringen av Bayswater College London

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College är

För globala medborgare

 • Vi ser bortom våra gränser; vi omfamnar nya kulturer och är rikare för den. Vi ger tillgång till utbildning från hjärtat av London till resten av världen. Du är alla välkomna.

För vägledning

 • Vi tar hand om de små sakerna vid varje steg på din resa. Från inskrivning till examen vill vi att du vet att det alltid finns någon här för att hjälpa till.

För studenter

 • Allt vi gör är inriktat på studentens framgång och säkerhet. Vi vet att förtroende är ett viktigt verktyg för lärande och är här för att uppmuntra det förtroendet. Vårt fokus är på det bra du gör.

För allvarligt kul

 • Din övergripande erfarenhet är viktig för oss och vi vet att kul är en stor del av äventyret. Vi strävar efter att presentera dig för likasinnade människor så att dina vänskapar är vårt arv.

Business for Good

 • Vi ger kompetensen att förändra människors liv. För varje elev vi undervisar lär vi oss en annan från en missgynnad bakgrund. Vi erbjuder klasser utanför våra gränser och utökar vårt engagemang för utbildning till regioner där de är mest behövs.

Kortfattat

 • 15 klassrum
 • 4 studentlounger
 • 65 "Interaktiv TV
 • 5 minuter från Hyde Park

Kurser

Bayswater College erbjuder en mängd olika kurser som kan bidra till att förbättra dina kommunikationsförmåga eller utveckla specialiserad kompetens som behövs för din karriär. Våra lärare är passionerade om vad de gör, bryr sig om dina framsteg och ser till att du uppfyller dina mål.

Vårt supportteam är här för att se till att ditt liv utanför klassrummet går så bra som möjligt.

Vi är här för att hjälpa och ge råd, din lycka är ett mått på vår framgång.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Utbildning för gott

Vi vet att genom utbildning kan vi erbjuda möjligheter till dem som behöver dem mest. Därför är vi engagerade i en affärsmodell som sätter folk före vinst.

Utbildning ger människor en nyckel till världen. Vårt uppdrag är att öppna dörrar för alla och inspirera en generation av upptäcktsresande.

Vad vi gör:

För varje elev vi undervisar lär vi oss en annan från en missgynnad bakgrund. På en-för-en-basis. Vi donerar tid, kompetens och medel för att stödja barn och välgörenhetsorganisationer i våra studenters hemländer.

Vi använder vår röst för att aktivt delta i orsaker i linje med våra värderingar. Våra evenemangsprogram inkluderar talare från internationella välgörenhetsorganisationer, insamlingsaktiviteter och engagemang i evenemang som Internationella kvinnodagen eller flyktingveckan.

Vi är inte en passiv institution och uppmuntrar våra studenter att bli involverade både som ett sätt att främja gott och fördjupa sig i språket.

Varför gör vi det:

Möjligheten att lära sig bör inte begränsas till dem som har råd med det. Att resa över hela världen för att studera engelska som främmande språk är en unik och uppslukande upplevelse som bygger förtroende och ger bättre arbetsutsikter. Men dessa alternativ är helt enkelt inte tillgängliga för alla. Vårt uppdrag är att ge unga och missgynnade människor en chans att lära sig nödvändiga färdigheter som kommer att berika sina liv, oavsett deras ekonomiska ställning. Vi vill inspirera nästa generations upptäcktsresande, var de än är.

Hur vi gör det:

Vi samarbetar med organisationer som delar och stöder vårt uppdrag att tillhandahålla utbildning där det är mest nödvändigt. Vi förmedlar medel som annars skulle utgöra vinst.

För varje vecka studerar vi med oss, vi donerar en vecka till välgörenhet från sitt land eller sin region. Vi utnyttjar befintliga lokala välgörenhetsorganisationer och donerar antingen en lärare eller motsvarande finansiering för klasser.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Platser

 • London

  Bayswater College, 167 Queensway, W2 4SB, London

  • Liverpool

   Liverpool, Storbritannien

   • Brighton and Hove

    Brighton and Hove, Storbritannien

    • Bournemouth

     Bournemouth, Storbritannien

     • Paris

      Paris, Frankrike

      • Vancouver

       Vancouver, Kanada

       • Calgary

        Calgary, Kanada

        • Cape Town

         Cape Town, Sydafrika

         • Toronto

          Toronto, Kanada

          • Nicosia

           Nicosia, Cypern

           • Limassol

            Limassol, Cypern

            Frågor