Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Översättningsstudier (minor)
Binghamton University, State University of New York

Översättningsstudier (minor)

Binghamton, Amerikas förenta stater

4 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

May 2024

USD 7 070 *

På Campus

* för invånare i delstaten New York | för invånare utanför staten och utländska medborgare - $26 160

Introduktion

Översättningsforsknings- och instruktionsprogrammet (TRIP) erbjuder en minor i översättningsstudier. Birollen kompletterar utbildningar i främmande språkstudier och är ett alternativ för studenter som har avancerade kunskaper i ett eller flera främmande språk och ett intresse för översättning, antingen som yrke eller som ett område för akademisk forskning.

Minor i översättningsvetenskap ger studenterna en grund i praktisk översättning och en introduktion till översättningsteorier och debatter. Kurser gör det möjligt för eleverna att förbättra sin språkkompetens samt sina språkliga och kulturella kunskaper. Minor tillåter studenter med avancerade språkkunskaper i både engelska och ett andraspråk att få en uppskattning för översättning, både som en praktisk färdighet och som ett studieområde.

Studenter väljer från ett brett utbud av kurser från fakulteten i många akademiska discipliner. Deras kurser tjänar till att förbättra elevernas tvärvetenskapliga färdigheter, tvärvetenskaplig erfarenhet och oberoende akademiska intressen.

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor