Keystone logo
Bluedata International Institute

Bluedata International Institute

Bluedata International Institute

Introduktion

På Bluedata är vårt uppdrag att ge en kvalitetsinlärningsupplevelse och en möjlighet för internationella studenter att lära sig engelska för personliga, akademiska och professionella ändamål medan de upplever amerikansk kultur i New York City.

Med detta uppdrag i åtanke är alla lektioner och aktiviteter utformade för att hjälpa eleverna att integreras fullt ut i NYCs livfulla engelsktalande samhälle. Genom att sammanföra studenter av olika nationaliteter i en pedagogisk miljö som utmanar och stimulerar studenterna intellektuellt, strävar Bluedata efter att skapa en gemenskap av bemyndigade forskare som kan lyckas i vår globaliserade värld.

HISTORIA

Bluedata grundades 1997 som en privat samutbildningslicensierad handelshögskola.

Sedan februari 2005 har Bluedata auktoriserats enligt federal lag att registrera icke-invandrare.

Sedan april 2011 har Bluedata ackrediterats av den nationellt erkända kommissionen för program för engelsk språk ackreditering (CEA).

Idag, som en av ledarna inom språkundervisning i New York City, har Bluedata International Institute åtagit sig att ge varje elev en lärande upplevelse som är givande, expansiv, intellektuellt tillfredsställande och kulturellt känslig.

VÅRT FÖRDEL

Bluedata International Institute är bekvämt beläget i centrala New York City - Midtown Manhattan.

Bredvid 34th Street Penn Station, 42nd Street Port Authority bussterminal och berömda landmärken som Times Square, Empire State Building och Macy's, är det lätt att nå campus genom transportfaciliteter. Du kan ta tunnelbanelinjerna A, C, E, 1, 2 eller 3 till 34th Street Penn Station eller linjerna N, Q, R, W, B, D, F eller M till 34th Street Herald Square och sedan gå till skolan. Om du bor i New Jersey eller Long Island finns det även Path-tåg eller NJ Transit-tåg och bussar till Bluedata .

Platser

  • New York

    8th Avenue,500, 10018, New York

    Frågor