Keystone logo

Brighton College

A logo

Introduktion

Brighton College är ett yrkesutbildningshögskola beläget i Lower Mainland-regionen i British Columbia, nära Vancouver. Vårt huvudcampus är bekvämt beläget i centrala Burnaby.

Vi levererar högkvalitativ utbildning och stöd i en seriös inlärningsmiljö för studenter med olika bakgrund och förmåga för att förbättra deras liv för en ljusare framtid.

Högskolan bygger på tron att en teknisk och praktisk utbildning med praktisk utbildning är en solid grund för att förbereda och vägleda studenterna att gå in på önskad karriärväg direkt efter examen.

Yrkesutbildning och karriärassistans

Brighton College grundades 2000 och har sedan dess vuxit till att erbjuda över 30 program som sträcker sig från byggnads- och teknikteknik till informationsteknik, samt ett komplett utbud av affärsrelaterade kurser inklusive kontorsassistent, internationell handel, redovisning och affärsledning. Många av våra program är utvecklade med ackrediteringar och partnerskap från branschkända certifieringar.

Våra avdelningar för studenttjänster och karriärutvecklingstjänster erbjuder akademisk rådgivning, akademiskt stöd och karriärutveckling för att säkerställa studenters framgång och professionell utveckling.

Platser

  • 4538 Kingsway, Suite #305, , Burnaby

Frågor