Keystone logo
Brighton Institute Of Technology BSB61015 Advanced Diploma of Leadership and Management
Brighton Institute Of Technology

BSB61015 Advanced Diploma of Leadership and Management

Melbourne, Australien

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Denna kvalifikation speglar rollen för individer som tillämpar specialiserad kunskap och färdigheter, tillsammans med erfarenhet av ledarskap och ledning, inom en rad olika företag och branscher. Individer på denna nivå använder initiativ och bedömning för att planera och genomföra en rad ledarskaps- och ledningsfunktioner, med ansvar för personliga resultat och teamresultat inom breda parametrar.

De använder kognitiva och kommunikativa färdigheter för att identifiera, analysera och syntetisera information från en mängd olika källor och överföra sin kunskap till andra, och kreativa eller konceptuella färdigheter för att uttrycka idéer och perspektiv eller svara på komplexa problem. Inga licens-, lagstiftnings- eller certifieringskrav gäller för denna kvalifikation vid tidpunkten för publiceringen.

Brighton Institute Of Technology kräver att alla studenter som vill göra det avancerade diplomet för ledarskap och ledning måste ha antingen certifikat IV i ledarskap och ledning, examensbeviset för ledarskap och ledning, motsvarande eller en högre kvalifikation. Det anses osannolikt att en student utan tidigare studier kommer att kunna genomföra denna examen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Strategiskt ledarskap och förändringsledning
    • London, Storbritannien
  • Avancerat strategiskt ledarskap
    • London, Storbritannien
  • Avancerat strategiskt ledarskap och förändringsledning
    • London, Storbritannien