
Yrkesexamen i tillämpad vetenskap in
AAS inom bakning och konditorivaror Central Oregon Community College

Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
AAS för bakning och konditorivaror är utformad för att utsätta studenterna för steg-för-steg-processen, från grund till avancerad skicklighetsmästeri, av klassisk och samtida bak- och bakverksteknik och för att fungera som en kompetensbaserad inlärningsupplevelse som förbereder eleverna för en framgångsrik karriär inom hotellbranschen. Detta program är ackrediterat av American Culinary Federation (ACF).
LÄRANDEMÅL
- Syntetisera processen med klassisk och samtida bakning & bakverkstekniker och demonstrera skickligt.
- Tillämpa smakprofilering, ingrediensval, näring och presentationsprinciper.
- Visa färdigheter i användningen av bak- och bakverksspecifik utrustning.
- Tillämpa flitig mat- och dryckeshantering, ledarskap, kundservice och interpersonella färdigheter.
- Identifiera och tillämpa strikta livsmedelssäkerhets- och sanitetsmetoder.
- Visa grundläggande metoder för mätning, omvandling, matkostnad och avkastningshantering.
- Visa färdigheter i användningen av bakning & bakverk branschspecifik kommunikation.