Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
College For Financial Planning

College For Financial Planning

College For Financial Planning

Introduktion

I nästan 80 år har vi erbjudit den främsta ekonomiska utbildningen till studenter och yrkesverksamma som vill lägga till sin kompetens och utveckla sin karriär. 1972 skapade vi landets första finansiella planeringsbevis, CFP®-certifieringen. Idag är vi fortfarande i framkant av utbildningen inom ekonomisk planering genom att svara på branschens behov med professionella beteckningsprogram och examensprogram som är utformade för att förbereda proffs för att skapa bättre resultat för sina kunder.

Som den enda finansiella utbildningsleverantören med stapelbara referenser över nio ackrediterade professionella beteckningar, CFP®-certifiering och en magisterexamen i personlig ekonomisk planering, College For Financial Planning ® - ett Kaplan-företag ger rådgivare för deras nuvarande karriärstadier samtidigt som de tjänar kredit för sin nästa referens.

College For Financial Planning ® - ett Kaplan-företags utbildningsprogram inom ekonomisk planering, kapitalförvaltning, kapitalförvaltning och pensionsplanering kan hjälpa dig att förbereda dig för att bli en CERTIFIERAD FINANCIAL PLANNER ™ -personal, utöka din expertis genom en av våra professionella beteckningar eller hjälpa du tjänar en magisterexamen i personlig ekonomisk planering.

Platser

  • Centennial

    East Nichols Avenue,9000, 80112, Centennial

    Frågor