Keystone logo
College of Alameda Associate Science Degree i Automotive Electronics Specialist
College of Alameda

Associate Science Degree i Automotive Electronics Specialist

Alameda, Amerikas förenta stater

4 Semesters

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Aug 2024

USD 7 120 / per semester *

På Campus

* per enhet plus lokala avgifter för utanför staten/utomlands bosatta, $46 per enhet plus lokala avgifter för i staten/invånare

Introduktion

Läroplanen för fordonsteknik är utformad för att förbereda eleverna för anställning som bilmekanikerlärling eller för att tillåta eleverna att fortsätta mot en Baccalaureate-examen i andra avancerade tekniska skolor som förberedelse för framtida management- och undervisningskarriärer inom fordonsindustrin.

College of Alameda ATECH-programmet är certifierat av Automotive Service Excellence (ASE) Educational Foundation som ett Master-Level-program.

Instruktionerna täcker handelsetik inom säkerhet, användning av hand- och elverktyg, samt teorin om reparation och testning av bilar och deras komponenter. Särskild tonvikt läggs på diagnostik och reparation av elektroniska och datoriserade styrsystem i sena modellbilar.

Kursplanen för fordonsteknik är utformad för att förbereda eleverna för anställning som bilmekanikerlärling.

När en student registrerar sig för en klass inom bilbranschen kommer en elev att få en lista över nödvändiga grundläggande verktyg. Studenten förväntas köpa verktyg som relaterar till den kurs han/hon har anmält sig till. Syftet med detta krav är att säkerställa att alla studenter som tar examen från programmet har verktyg i tillräcklig mängd för att komma in som lärling.

Efter att ha tagit examen med en Associate in Science (AS)-examen kommer den nybörjare att få bort de fackliga fyraåriga nattskolans krav. Den utexaminerade med endast ett certifikat om slutförande kommer att få två av de obligatoriska fyra åren av nattskola undantagna. National Institute for Automotive Service Excellence (ASE) kommer att ge oss ett års erfarenhetskredit för vårt tvååriga program mot ASE-certifieringsprogram i bilmekanik.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Karriärmöjligheter

Faciliteter

Om skolan

Frågor