Keystone logo
Conde Nast College

Conde Nast College

Conde Nast College

Introduktion

Condé Nast College för& modedesign


Condé Nast College of Fashion& Design ger studenten en modeutbildning i världsklass i hjärtat av London.

Våra kurser smälter spännande och intensivt akademiskt lärande med oöverträffad tillgång till de bästa och ljusaste hjärnorna i branschen, inklusive lagen på Vogue, Glamour, GQ, Wired och en mängd andra Condé Nast-titlar.

Högskolan erbjuder mycket kreativa kurser i kombination med en solid grund i branschens affärssida. Syftet med våra kurser är att förbereda studenterna för en mängd jobb/; styling, journalistik, modeköp, marknadsföring, branding, grafisk design, PR, digital strategi, affärer, events entreprenörskap, e-handel och många fler karriärvägar.

Vi erbjuder för närvarande följande ackrediterade kurser - MA Fashion Media Strategy, MA Creative Direction for Fashion Media, MA Fashion Journalism, MA Fashion Communication, MA Entrepreneurship: Fashion and Creative Industries, MA Luxury Brand Management (i samarbete med Richmond University), BA (Hons) Fashion Communication, det ettåriga Vogue Foundation-programmet, Diplom och tre certifikat.

Våra korta kurser inkluderar den fyra veckors Vogue Intensive Summer Course, 5-dagarna av... kurser: Mode Styling Course, Modejournalistikkurs, Modeaffärskurs, Creative Direction och Vogue Teen Weekend samt sex veckors online-insiktskurser.

Vi accepterar ansökningar året runt och ser fram emot att välkomna dig till familjen Condé Nast.

Att studera vid Condé Nast College of Fashion& Design är en spännande, engagerande och unikt berikande upplevelse.


Med tillgång till några av de mest framstående kreativa hjärnorna i branschen, plus intensiva, yrkesinriktade kurser och en hektisk tidtabell - både i vår nya, moderna byggnad och bortom gallerier, studior och så vidare - studenter kommer att hitta sina dagar på Condé Nast College är både upptagna och givande. Vi tror att de vänskap som eleverna gör med varandra medan de studerar med oss är lika viktiga som nätverksmöjligheterna de kommer att ha med ett enormt antal externa branschpersonal. Som ett resultat, vi uppmuntrar en rik, engagerad och kollegial attityd från våra studenter medan de är här hos oss, så att de kan skapa fasta vänskap som de kommer att föra vidare till sin myriad, och utan tvekan stellar, karriärer över hela världen.

Vad är 184143_IMG_8087.jpg

Karriärer


Condé Nast College placerar våra studenter i stånd att nå sin drömkarriär. Kollegiet erbjuder utmärkta branschlänkar och partnerskap. Studenter får inte bara en grundlig förberedelse för affärslivet, de har redan haft ett omfattande engagemang med yrkesvärlden innan de lämnade högskolan. Arbetslivserfarenhet/praktik på Condé Nast kan erbjudas en utvald grupp av de mest begåvade studenterna. Högskolan kan inte lova arbetsplatser hos andra företag men det kommer att göra introduktioner och rekommendationer för stjärnstudenter. Högskolans karriärrådgivare kan vägleda studenter i vidare studier, anställningsmöjligheter, praktikplatser, placeringar och projekt som är relevanta för varje elevs krav. De erbjuder en professionell service utformad för att svara på individuella behov. Karriärrådgivaren håller också workshops om CV-skrivning, portföljpresentation, jobbsökningsfärdigheter och intervjutekniker. Observera att individuell karriärvägledning endast är tillgänglig för studenter på våra ackrediterade kurser - alla MA-program, BA (Hons) Fashion Communication, Vogue Foundation Program, Diploma& Certificate programs.

Följ med oss för informationsevenemang online

Visa tillgängliga datum

Platser

  • London

    31 Bedford Square, London WC1B 3EE, WC1B 3EE, London

Frågor