
Kurs in
En måltid i taget Cookery School at Little Portland Street

Stipendier
Introduktion
Lär dig att laga mat och bli en säker kock eller utöka din repertoar. I varje klass tre-rätters middag lärs ut med massor av praktisk övning. Grundläggande kunskaper lärt sig och förstärks när du laga din väg genom 6 veckors kurs. Tyngdpunkten ligger på god mat, snabb och enkel att förbereda som kommer att imponera dina vänner och familj!

Som med alla våra klasser, är tanken att ha kul och njuta av god mat. Maten tillagas under varje klass serveras upp för provsmakning, tillsammans med vin. Vi erbjuder även receptkort för att ta bort med dig.
Session 1
Lär dig vad ett bra verktyg ugnen är genom att göra en läcker grillat krispig kyckling och rostade rotfrukter för huvudrätten. Fortsätt sedan att utveckla din ugn färdigheter med en lektion i bröd - lätt när man vet hur! De vackra bröd som du gör kommer att följa en enkel grönsallad klädd med en hemgjord dressing - du kommer att undervisas principerna för maste bra förband. Till dessert speglar vår grundsyn av säsongs med bakade äpplen på vintern, persikor eller annan frukt på sommaren - alltid serveras med mascarpone. Detta är den perfekta förbereda i förväg måltid och ingen skulle någonsin veta att du var en novis kock!
Session 2
Gör en fantastisk grädde morot soppa och bygga på din kunskap om brödbakning med en oliv och rosmarin foccacia - du kan naturligtvis använda denna princip för att du behärskar alla typer av variationer på foccacia bröd. Lär dig att älska grillen i ugnen genom att göra en läcker kryddig grillad räkor maträtt som serveras med perfekt kokt ris. Vi kommer att lära dig ett trick eller två för detta - tillsammans med en grön salsa - börjar bygga upp din repertoar av såser och salsas. Avsluta sessionen med en söt, mjuk creme caramel som du kan imponera på dina vänner!
Session 3
Få dina smaklökar racing med hemlagad humous, smakrika Mellanöstern sallader och platt bröd - som bygger på dina bröd kompetensen hos de två första lektionerna. Lär dig att laga en lamm tagine med perfekt cous cous eller "persiska" ris, sedan baka en läcker och fuktig mandel och orange blomma vatten tårta till efterrätt. Under vi kommer att förstärka tekniker och kunskaper som lärs ut i föregående lektioner för att bygga ditt kök förtroende!
Session 4
Den här lektionen handlar om Medelhavs mat där du kommer att gräva i dips med crudités, lära sig att koppla ihop säsongs sallad och grönsaker med en mängd mångsidiga nedgångar - perfekt för många tillfällen. Med förvärvade brödbakning förtroende under de senaste lektionerna, kommer du att skapa din egen perfekta pizza med olika pålägg. Du får också lära dig att grilla på hällen genom att göra en maträtt av Medelhavet grillade grönsaker. Lär dig enkla konsten att glasstillverkning hemma baserad på en verklig vaniljsås genom att göra en läcker riktig vaniljglass serveras med en rik chokladsås.
Session 5
Den här lektionen börjar med att lära sig att göra den perfekta welsh rarebit. Lär dig hur du gör en fiskpaj toppat med krispiga potatismos serveras med stekt broccoli. Denna session avslutas genom att lära sig att göra en klassisk victoria sockerkaka med en lemon curd fyllning - en perfekt avslutning för en måltid eller som en del av en afternoon tea.
Session 6
Denna session fokuserar på olika toppings för pasta från tomat, genom puttanesca och Bolognese, till krabba, har du massor av recept för att lägga till din repertoar. Du kommer också att göra en mest utsökta svampsoppa och avsluta sessionen med en hemlagad citron cheesecake - den perfekta make i förväg pudding.
I slutet av den här kursen kommer du att ha sex (eller fler) stor make i förväg måltider som kommer att engagera dig i mycket lite matlagning under måltiden, vilket ger dig gott om möjligheter att njuta av en god måltid tillsammans med dina gäster. Få ett datum i dagboken och bjud in dina vänner runt för middag ...
Kurs Detaljer
Måndag 07, 14, 21, 28 september måndag 05 den 12 oktober - 2015 19:00 till 21:15 På Cookery School London nära Oxford Circus