Keystone logo
Cookery School at Little Portland Street Kock certifikat i mat & vin
Cookery School at Little Portland Street

Kock certifikat i mat & vin

London, Storbritannien

0 Weeks

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

En cookery lektion för livet!

CCW

Denna spännande snabbspår, ger sex veckors intensiv professionell matlagningskurs största möjliga kulinariska kunskaper. Deltagarna kan sedan gå vidare för att börja arbeta som kock på ett professionellt kök, gör säsonger på en yacht eller i en stuga, tillgodose middagsbjudningar eller helt enkelt öka sin egen matlagning repertoar.

Utformning av vår kurs

 • Huvudsyftet med kursen är att bygga upp kompetens och förtroende. Detta uppnås genom ett intensivt lärande i små klasser med en hög andel lärare till elever. Cookery School kockar lämnar oss känslan skickliga och väl utrustade med förmågan att planera och genomföra menyer som passar tillfället och att gå vidare för att nå målsättningen som förde dem till kursen i första hand.
 • Kursen bygger på antagandet att alla har hål i sin kulinariska kunskaper så ingenting på kursen tas för givet. Alla relevanta ämnen - teoretiska och praktiska - omfattas som bidrar till förtroende av våra studenter, få dem att känna att de har ett bra grepp om matlagning färdigheter som de kommer att kräva i framtiden.
 • Vi arbetar inom en tydligt strukturerad ram med recept som har finslipat och testat över tio år och som har använts av tusentals studenter. Vi tror att om man använder ett bra recept, producerar ett en god maträtt.
 • Våra studenter är försedda med grundläggande matlagning verktyg och bygga upp nödvändiga kunskaper så att de känner sig säkra med de tekniker som anses knepigt men är en viktig del av en kock arsenal.
 • Den klasstorleken är begränsad till 12 deltagare. Samt en som har en hög lärare / elev förhållande vi erbjuda en hög hjälpare / elev förhållande att ge så mycket tid som möjligt för att ägnas åt värdefull lärande snarare än uppgifter som diska.
 • Studenter är skyldiga att göra ytterligare efter kontorstid hemarbete att konsolidera sitt lärande och utveckla kunskap om recept, planering och kostnadsberäkning av måltider.

Vår undervisning

 • Vår undervisning är enkel: Rosalind rathouse, rektor och Master Cook insisterar på att alla undervisningsprinciper överensstämmer vem läraren. Undvika jargong, fokuserar vi på vikten av fantastiska ingredienser och förstå principer. Vi avmystifiera teknik anses knepigt så att de lätt blir en del av en nödvändig matlagning repertoar.
 • Tyngdpunkten ligger på bra, enkel mat - ofta klassiska rätter - med hjälp av de bästa ingredienser som är ekologiskt när det är möjligt. Inköp av vår mat är av största vikt och det är uppenbart i det slutliga testet - hur maten smakar!
 • Cooks 'Certifikat eleverna lär sig en rad färdigheter från båda Cookery School lärare och lärare som vi tar in för vissa specialist klasser, såsom choklad gör, surdegsbröd göra och olika regionala rätter.
 • Eleverna uppmuntras att ställa frågor för att säkerställa en fullständig förståelse.
 • Bedömningar sker under hela kursen så att eleverna kan bevittna deras växande kompetens och Cookery School kan se till att det har undervisat har assimilerats och är lämpligt används.

Kursens innehåll

 • Detta inkluderar matlagningstekniker från de enklaste till de uppfattas som knepigt; hållbara inköp, meny skrift, planering, prissättning och budgetering tillsammans med ett stort antal andra färdigheter.
 • Eleverna får också ackrediterat certifieringsorgan i hälsa och säkerhet, första hjälpen kurs och en WSET (Vin- och sprit Education Trust) Nivå 2 certifiering med vin och sprit.
 • Om någon av våra studenter vill främja sin utbildning i Corporate / restaurang områden, kommer vi att kunna hjälpa till med praktikplatser genom våra många kontakter.
 • Vi kan också ge råd om en meny portfölj, något som eleverna kanske vill skapa vidta för att framtida arbetsgivare.
 • Under den sista veckan tid kommer att ägnas åt karriärrådgivning och var du ska leta efter jobb.

Kostnad för kurs

Kostnaden för professionell matlagning kursen är £ 5900 som omfattar alla nödvändiga ingredienser och användning av Cookery School utrustning samt en dagsfärsk förkläde. Det finns inga dolda kostnader. Denna kostnad är inklusive moms.

Kurs gånger

Kursen pågår dagligen från 9:30 till 04:00 med utökade klasser på vissa dagar. Vid lunch tid deltagarna sitta ner Cookery School tabellen för att provsmaka mat som har gjorts den dagen. Som provsmakning och smak är grunden för vår undervisning, för detta är en viktig del av kursen och stor vikt läggs vid detta. Allt överskott mat tas bort varje dag för att njuta hemma. Vi begär att alla studenter på kursen ta in lämpliga behållare där för att transportera denna mat hem varje dag. När vi är stolta över att vara så hållbar som vi möjligen kan vara, vi är oförmögna att ge ta bort behållare.

Varför en kock certifikat och inte en kock en?

Vi tror att den långa och underbara tradition av matlagning och recept har förts vidare genom generationerna. Traditionellt har baserats på en kärlek till mat och tillgång till säsongens råvaror. Vår Cooks certifikat har dessa lokaler kära. Matlagning har en stolt tradition och vi är angelägna om att förmedla detta till våra kockar att föra vidare. Det kommer att ge dem en god grund för eventuella matlagning baserad verksamhet som de kanske vill gå i framtiden.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Italienskt kulinariskt program
  • Parma, Italien
 • Swiss Grand Diploma in Vegetarian Culinary Arts
  • Port-Valais, Schweiz