Keystone logo
Cookery School at Little Portland Street Nivå 2: mellan - korrekt hem matlagning
Cookery School at Little Portland Street

Nivå 2: mellan - korrekt hem matlagning

London, Storbritannien

0 Weeks

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Vår Intermediate - Korrekt Husmanskost Skills Course driver en kväll i veckan under sex veckor. Om du vill ha en mer intensiv version av den här kursen, erbjuder vi också en Intermediate Intensive Course, som löper intensivt under tre dagar.

CC2

Mästare områden av matlagning som ofta anses svårt och plocka upp några fantastiska recept på vägen. I Mellanmatlagningskurs, kommer du att få en riktigt bra förståelse och överblick över varje ämne omfattas. Passa på att ställa alla de frågor du har alltid velat fråga och prova våra idiotsäker metoder för dig själv.

Efter att ha provat ut de tekniker, få dig att äta maten tillagas under klassen (tillräckligt för en lätt måltid), tillsammans med vin. Vi erbjuder även receptkort för att ta bort med dig.

Session 1 - Kött och fjäderfä

Lär dig att välja ditt kött och som skär av kött bäst passar en viss typ av matlagning. Du kommer att göra grillade ankbröst med en färsk apelsin sås, bräserad pärlhöns, rostbiff och Yorkshire pudding, en läcker provensalsk lamm gryta, kyckling lever pate, och även lära sig att spatchcock och grilla kyckling.

Session 2 - Bröd

Du lär dig de viktigaste teknikerna som behövs för att göra vackra bröd. När du har visat hur man blandar, knådar, stiger och bevisa din deg, kommer du att kunna göra en grundläggande vitt bröd, kornbod bröd, en traditionell chollah, kanel bröd, kryddiga hot cross Bullar, wheaten bröd, frukt muffins, pannkakor och scones.

Session 3 - Fisk och Skaldjur

Lär dig att välja de färskaste fisk och förbereda den för matlagning. Från grillning till tjuvjakt, ångande till stekning, kommer du behärskar de olika metoderna för tillagning av fisk. I denna klass, kommer du att göra en bläckfisk gryta, pollock med svart smör, moules mariniere, bakade tunga, griddled kammusslor med orientalisk dressing, grillade räkor med gröna salsa och fisk kakor.

Session 4 - Tårtor

Lär dig de viktigaste reglerna för framgångsrik tårta bakning och få en härlig och varierad tårta repertoar. Denna klass omfattar en djävulens mat kaka, en choklad och mandeltårta, en orange tårta, grundläggande sockerkaka, honung tårta, morotskaka, frukt tårta och en citrontårta.

Session 5 - Såser

Du kommer att göra en mängd olika såser, både salta och söta, att följa de andra recept som du har lärt dig. Du kommer att göra rik chokladsås, konditori vaniljsås, creme Anglaise, puttanesca sås, tomatsås, bechamelsås, grön salsa, pesto, sauce Bearnaise, hollandaisesås, ett rött vin minskning, en aioli och majonnäs.

Session 6 - Pastry

I denna klass, kommer du behärskar de tekniker som behövs för att kunna göra en perfekt bakverk. Från Choux till shortcrust, från pate sucree till puff, kommer du undan med allt du behöver veta för att göra läckra bakverk gång på gång. Du kommer då att använda din bakverk att göra äppelpaj, grönsak quiche, traditionella Cornish piroger, ost sugrör, palmiers och profiteroles.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Gran Chef Diplom
  • Barcelona, Spanien
 • Master i Culinary Arts for Innovation
  • Pollentia, Italien
 • Expert på digitala verktyg inom turism och gastronomisk journalistik från Rey Juan Carlos University: Från sociala nätverk till neuromarknadsföring
  • Madrid, Spanien
  • Alcorcón, Spanien
  • + 3 Mer