Keystone logo
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Introduktion

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne (CCFS), sedan 1919 har tagit emot studenter från hela världen, från riktiga nybörjare till professorer i franska som främmande språk. De Cours de Civilisation Française de la Sorbonne tillhandahåller franska språkkurser i fonetik och franska civilisationslektioner. De erbjuder också specialiserade moduler och (TCF, DELF, DALF), som underlättar antagning till franska universitet. Vårt inlärningscenter ligger på 16 -22 rue de Martignac - 75007 Paris. Sekretariatet är redo att välkomna dig och svara på alla dina frågor. Vi erbjuder också bostadsstöd, administrativt stöd, kulturtjänster, ett bibliotek, flera studiehallar, ett bostadshus, och datalaboratorier. Alla klassrum är utrustade med interaktiva whiteboards (IWB) och våra fonetiklaboratorier har banbrytande IT-teknik. Internetåtkomst tillhandahålls av ett Wi-Fi-nätverk som sträcker sig över hela byggnaden.

Exam Center

De har Cours de Civilisation Française de la Sorbonne också ett officiellt examenscenter för att ta TCF, DELF, och DALF franska nationella tentor. Vårt examenscenter består av två nav: TCF (French Knowledge Test) navet och DELF-DALF (Diploma in French Studies - Diploma in Advanced French) nav. Dessa tester är utformade för att bedöma den allmänna franska språknivån enligt definitionen i den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR). De riktar sig till alla som vill bedöma och validera sin kunskap om franska - för professionella, personlig, eller akademiska skäl - på ett enkelt sätt, pålitlig, och snabbt sätt.

CCFS Sorbonne [FLE à Paris] (@ccfssorbonne) • Foton och Instagram-videor

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne | Paris | Facebook

CCFS Sorbonne (@ccfsorbonne)/Twitter

href=" https://www.linkedin.com/company/ccfs-sorbonne/

Antagningar

Visumkrav

Studenter från länder utanför Europeiska unionen som vill studera i mer än 3 månader kan ansöka om studentvisum genom att registrera sig för de franska civilisationskurserna på Sorbonne.

Stipendier och finansiering

Studenter med politisk flyktingstatus eller statusEuropeiskt tillfälligt skydd, kan kontakta oss och ansöka om delbidrag

Studentberättelser

Platser

  • Paris

    16-22, rue de Martignac, 75007, Paris

Frågor